jag vet att jag kan men orkar inte

Uppdate; mamma o pappa kommer hem snart, och jag skulle fixat trädgården -.-

pussar o kramar

thessii

Therese; seeg
Allmänt | | 7 kommentarer

It's monday

hallojs hallojs.
kom nyss hem ifrån Linnéa som jag gav ett nytt smeknamn till igår; löllis xD hahah, fast det stanna kvar i typ 10min. jaa, you know why löllis xD tänkte berätta lite om gårdagen då.
först så varre kyrka i vita bergs parken, men eftersom jag inte viste vägen dit mötte jag upp andy vid åhlens så gick vi dit.
efter det varre liten picknick sen drog man hem till linnéa. där gjorde vi allt möjligt, gjorde helt sjuuka videosar på gräsmattan där vi snacka med världens bimbo ton med plutande läppar, där kom löllis till xD dom videosarna innehöll allt från kissie kopia till dom nya storbloggarna (vi då xD) HAHA, asså vi drev som bara den och vi vred oss av garv, iaf jag xD hahahaha. då blev iaf svedmyra nya stureplan, det blev inne att sitta på gräsmattan, solstolar gav hudcancer och vita bergs parken blev nya tantolunden, och det är ju självklart jag och löllis som sätter trenderna xD HAHA, omg, jaa, du hör ju själv hur det låter xDDD

fortsättningen på dagen då. runt 8 drog vi till skanstull för jag skulle på ett möte/intervjuv och där träffa vi andy igen. vi drog tillbaka till svedmyra och följde med andy en bit att gå, vi kom till sockenplan och mötte några av hans "kompisar"
sen så får linnéa sms av johannes som typ säger att han kmr till svedmyra så vi typ kuutar tillbaka. men då vi kommer till t-bane stationen så ringer han o säger att han e kvar i skanstull.... haha, då va klockan bara 10 så vi satte oss o vänta.
juste, min mobil dog!! asså riktigt död, inte batteriet utan abonemanget har gått ut xD HAHA, men jag får ny mobil imorrn.

Gårdagens outfitt:
vitt linné : vero moda
midjekjol : h&m
blommiga sneakers: din sko
jag blev förföljd av en gubbe i skanstull, blev skitskrajj, han sprang efter mig!! sen i svedmyra då vi gick fram o tillbaka hit o dit kolla varenda kille som körde bil efter! beror säkert på kjolen eller nått. sen så lura vi killar att dom hette viktor xD minnen man kmr ha kvar från igår kväll.

Har inga bilder eftersom mobilen inte funka och jag hade inte med mig kameran

PUSS o hej

thessii

Therese; monday
Allmänt | | En kommentar

onödigt "anonym"

jag måste bara säga det här.
sååå himla onödigt att skriva kommentarer där man är anonym och bara skriver skit helt enkelt.
och jag vet att det är samma person, hellooo, IP adressen. please. anyway, det är bara onödigt.
om du nu hatar min blogg vrf läser du den? ingen har bett dig eller hur?
men du bara måste komma tillbaka, föra att du gillar att läsa den. but that's okay :) ska man slänga in en sån där "i know you love me" kommentar ?? xD haha, nej, det gör inte jag.

så, palla kommentera onödiga saker. om du tror att jag tar åt mig tar du fel.
men det är så himla fegt att skriva det anonymt, vågar du inte stå för dina ord eller?jaja, PUSS o hej

thessii

Therese; I don't care
Allmänt | | 5 kommentarer
Upp