Födelsedag

heiisan människor.
Vill passa på att gratta min mamma som fyller 47 år idag :D
tänk att hon är mamma åt 5 barn, därav är en 25,en 24, en annan 21, en till 16 och jag, snart 14. och snart farmor :D
min underbara mamma. Grattis till henne :D

Var inne på Åhléns idag (skanstull) och skulle köpa en fin plånbok till henne eftersom hennes är gammal och trasig och där hittade jag VÄRLDENS SNYGGASTE väskor :DD det var speciellt en väska som fångade min blick. jag blev kär.
men glädjen försvann då jag såg priset, 600kr. hehe, liiite dyrt för mig. särskilt då jag knappt får några pengar och jag har önskat mig annat till födelsedagen som kommer om ca 2 veckor. Jag tyvärr inte hitta bild på den på deras hemsida.

Jag har lattat upp bilderna på mina såkallade "tatueringar" jag berättade om förrut me jag kan inte av någon konstig anledning ladda upp dom till bloggen. mysko.

Idag,
idag var det ett typiskt vårmmar väder :D så myysigt :)) jag var ute i bara tjocktröja och det var varmt!! vist, det blåste kallt o så men det var varmt jämfört med förrut. Nu kanske du tänker "vårmmar? what tha? va i hela friden e det för ord?!" då ska jag säga dig, att linnéa o jag kom på det idag. det är en blanding mellan Vår och Sommar, but them together and you get vårmmar :) sen så fortsatte jag och syrran hemma: Vinter och Vår blev: Vintår. Sommar och Höst blev: Sommöst eller Sommast. Höst och Vinter blev: Höster. Höhö. myysko man kan vara ibland.


Nu måste jag kila, ska duscha och plugga a la spanska.
Pussar & Kramar


thessii


Therese; vårmmar
Allmänt | | Kommentera

Ett inlägg

Heiisan människor..
Igår varre då Earth Hour och jag tänkte vara mitt upproriska jag och tända varenda lampa i huset men det fick jag inte av min syrra o mamma, bummer.
Men sen då man släckt varenda lampa så tittar man ut och ser INGENTING! Alla i hela Sorunda hade släckt sina lampor inte äns gatorna var upplysta!! ALLT var släckt!! fast man såg att det fanns en människa som var upprorisk som hade tänt varenda lampa istället. man såg ett litet ljus långt borta :) Hurra för den :D wohoO!
haha, lite konstig är man idag.

Jag ska städa och grejjer snart. Ska fixa i tvättstugan och i rummet. Usch, jag är inget fan av städning.

April used to be my sister. She used to be nine and charming.
She used to respect the two most important laws of sisterhood: Thou shalt not spy and
Thou shalt not report thy siser's crimes to the authorities.
Now Ape Face is ten and everything's different. She is evil, and she must be destroyed

- P E R F E C T

taget ur första sidan ur boken Perfect. En bok på engelska jag börjat läsa nu. Riktig bra är det, även fast jag bara är i början :D

thessii


Therese; everythign isn't perfect
Allmänt | | 2 kommentarer

Långt ifrån

Heiisan människor.

Jag har inte skrivit på länge för att alla inlägg försvinner då jag ska lägga upp dom, jätte kontsigt.
Men men, denna helg är fullpackad. Imorgon, elr ska jag säga idag? så blir det dans klockan 10 sen ska man sega sig hem o städa. Sen på söndag ska man upp tidigt för ledarskola. Underbart fast jobbigt ;)

Orkar inte skriva så mycket...

Citat av Linnéa:
vi satt på tunnelbanan påväg hem mot henne så satt vi och snackade. jag vet inte vad vi snackade om igentligen men så säger linnéa med en rolig ton. "...en liten fågel viska i mitt öga.." det tog ett tag innan vi reagerade men sen blev det klart för våra huven xDDD


Puss på er!

thessii

Therese; vad hände med våren??
Allmänt | | 2 kommentarer
Upp