En söndag som många andra

nu är jag tillbaka igen, saknat mig ;)?
eftersom jag har absolut nada att göra så ska jag se till att svara på alla kommentarer jag fått :P kul va?

Idag har jag haft världens mysigaste kläder på mig;
en rosa stor tröja och ett par jeans shorts, båda från H&M. SOMMARKÄNSLA.

Tänkte göra en liten lista på olika bloggar jag brukar läsa:
*ej i ordning*

Rebecca Magnusson
Kissies
Foki
Victoria
faktiskt oxå Paulina (aka Paow)
och ibland ibland, så brukar jag gå in på startsidan på blogg.se och titta på den där listan på typ typ 20 bloggarna och titta in på  Gaybloggen och ibland kikar jag även in på Blondinbella


sen såklart mina vänner: Nishoo, Nina och Linnéa o Debbi men eftersom dom aldrig skriver  i sina så pallar jag inte länka. Jag brukade jag följa Kenzas blogg men inte längre, jag tkr den e ganska tråkig.. Inget illa menat, du kanske gillar den och jag har inge problem med den men jag har helt enkelt tröttnat på den :P snart kommer jag ha tröttnat på alla du ser på min lista nu. Men jag är sån. Om det är nått jag gillar bombar jag sönder den/det heeela tiden, tillslut tröttnar jag.

vilka bloggar läser du?

pussar o kramar

thessii

Therese; bloggberoende?
Allmänt | | Kommentera

En snabbis

sorry för dålig uppdatering men jag har inte haft tid!!
idag har det varit sjuuuukt varmt!! idag tog man oxå hand om små barnen och vi var i en liten park mellan 2 hus och det fanns INGEN skugga någonstans!! man dog!

nu står min syster och flåsar i nacken på mig, hon vill nämligen sitta vid datorn nu för hon har plugg sen, så det var min uppdate för idag xD kanske skriver nått till senare.

pussar o kramar

thessii

Therese; fortsätt kommentera ;)
Allmänt | | 2 kommentarer

Ciity

man var ju inne i stan idag.
det största misstaget idag var att ta med sig en jacka till stan som var svart!! jag ångrade mig då jag gått 5 m utanför huset men kunde inte gå in och lämna den för då skulle jag missat bussen.

vädret i stan vad underbart!! sjukt varmt.
inne i stan träffade jag linnéa, felicia och amanda. skulle träffat fler men vem backa ur??!!

lärde mig dricka kall kaffé idag :) riktigt gott!! kollade runt i massa affärer och blev fotad på plattan, av vem vet jag inte så bara att dom tog kort på mig xD HAHA. skulle dragit till tanto oxå på fest men det var inga roliga jag kunde hänga med som drog dit.

har fortfarande inte hittat en avslutningsklänning men hittade en skit snygg klänning på Zara, som nyligen blivit min nya favorit affär :D alla har verkligen kläder i från Gina Tricot, H&M,Bik Bok och typ Vero Moda. Zara är det inte såå himla många som köper ifrån, dels för att dom är dyrare. Men jag ska börja köpa mina kläder där ifrån : D

Ledsen för att jag inte kunnat ha bilder på detta inlägg men eftersom jag har använt debbis kamera så har jag inte hennes sladd men jag lovar att så fort jag fått tag på sladden så blir det massor av bilder :D

Pussar & Kramar

thessii

Therese; underbar dag
Allmänt | | 6 kommentarer
Upp