English or something?

Skolan,

Nyss varre en exklusiv lunch,not. Snart ärre engelska då da sen skulle det varit HK men det blidde inget :D Tack pastor Carolina för ditt bönemöte :)) Heheh. Får Andy att lyssna på Russian Roulette (a) hehe. han verkar gilla den :) ssshhh ;)

Orkar inte skriva mer men bilder som sagt,, dom kmr då jag kmr hem :)


Puss


btw, hälsar till lilla sarah som sitter bredvid mig och läser ;)
Dear Dairy | | Kommentera

Kulturama

Föreställning idag.Vakna vid halv 8 och sen dra iväg till Kulturama där det var 3 föreställningar, kom hem nyss :)

Riktigt kul hade vi! Älskar min grupp ;) Jag har inte hunnit ladda upp bilder och min mobil e död så det blir inga bilder nu ;) Men snaaaart :) jag vet, säger alltid så :P

 

Orkar inte skriva så mkt mer, det är lixom det dagen har bestått av...

Nu blirre käk sen Gossip Girl :))

 

 

LOVE from me

Dear Dairy | | Kommentera

Genrep

sorry for bad update, again.


Igår så var det skolfest för att skolan vann ju stockholms kvaliteutmärkelse. Så det var skojj. Sen var man och besökte en ungdomsgrupp här i sorunda. lite gött sådära :P kul o träffa lite nya människor.
kom hem vid ett oxå ;) la mig dock inte bums i säng men efter en stund :P


visst är jag snygg ;) lekte lite med ljuspinnarna :D I'm Therese!


människor som betyder mkt i livet. Ignorera mig dock XD vet inte vad jag gör med ansiktet ;)

Tänkte vara hemma idag och plugga men det blev inte så, pappa körde in mig till kulturama vid ett för att köra genrep vilket man gjort hela dagen förutom att springa runt på ica maxi me pappa sen :)

 

Nu då? Lyssnar på Rihannas nya skiva samt Russian Roulette av Rihanna oxå. Älskar den låten!
Annars tycker jag att hon har blivit den där "disturbia" tjejen. Från att va den söta "s.o.s" tjejen till "disturbia". Lite creepy låtar ibland xD

 

Från en tuff dag blev man lite glad så där då man såg att det var lite fler som besökt min blogg och skrivit kommentarer :D värmde gott i magen. säkert bara för att min kära syster länkade ;) men det lever jag med. Hoppas ni kommer tillbaka nån fler gång, jag är inte tråkig fast jag har brist på bilder :)Nu ska jag fortsätta pumpa musik sen ska jag förmodligen se på MGP xD för första gången i mitt liv faktiskt. bara för att det har blivit en grej mellan syster och mig med Ulrik, vi kallar ju honom för min framtida man ;) Haha. internskämt.


Älskar er!

Dear Dairy | | En kommentar
Upp