the last one

hej folks!

nu är det lite stress o panik, måste fixa håret o kleta in grejjs i ansiktet, fixa klänningen o massa grejer. Packa packa packa. Tyvärr blir det inte heller någon bild :( Jätte ledsen men jag har inte tid. Så är det när man är känd ;) Haha. Nej men om ni nu är så desperata så kan ni ju titta på inläggen från 2010 :)

Det här var det sista inlägget för 2010, nästa gång vi ses är det 2011.


GOTT NYTT ÅR!!!
Dear Dairy | | Kommentera

last day

of 2010 has began.

kan inte fatta att sista dagen på 2010 är här. Sista dagen på ett helt år som nyss börjat. Sjukt.
Den senaste veckan har jag haft fullt upp med massor av att göra och imorgon är dagen här, då året tar slut :D Det är som en milstolpe, man tar nytt andetag och börjar om på nytt. Nya mål och nya möjligheter. Det känns som en ny start. Även fast man kan börja om på nytt när som helst känna ett nytt år mycket fräschare.
Imorgon ska jag upp super tidigt och duscha o fixa mig, ska försöka packa allting ikväll, kmr säkert bli en resväska xD Jag lovar att jag ska göra ett inlägg imorgon, men det kommer bara bli ett. Men jag tror ni klarar er.

Sen vid tolv bär det av mot stan.

Jag är lite taggad, och nervös. Det kommer bli så roligt!! Har saknat att göra det här. Känslan. Åååhh. Jag blir så glad :D

Btw, har nyss sett den tredje narnia filmen; FETT BRA!! love it!! särskilt det Aslan säger i slutet. Så starkt!

NU ska jag sussa o packa o förbereda dagen som ligger framför :) Puss på er!
Dear Dairy | | Kommentera

ojsan

ingen updatering :O

Men jag har haft fullt upp. Shoppat massor och gjort hemliga saker :P
Nu ska jag in till stan med pappa o köpa nyårsklänning och diverse saker. Sen ska vi luncha och sen ska jag göra hemliga saker igen ;) Jag visar allt jag har shoppat någon annan dag, har inte riktig tid nu. Men jag är jätte nöjd med vad jag har köpt!

nytagen bild på trötta mig
Dear Dairy | | En kommentar
Upp