no blogging

jag har ingen ursäkt den här gången.


Dagarna har rullat på, as usual. Jag har nada att skriva.
Just nu bor skottar hemma hos oss, så underbara dom är :)
Encounter helg har det varit <3 och jag sålde mina G12 muffins som blev succé! Yeah, i got skills.
Vi tjänade in ca 5000kr , nästan 6000!! Helt otroligt! :))


Jag ville bara säga att jag ska till Schweiz på påsklovet!! jag har inga pengar men det gör inget, för pappa betalar ;) Haha. Ja. If u get it ;)en liten update sådärra från huset i skogen ;)
Dear Dairy | | Kommentera

bakning

pust, helt slut!


nu har jag bakat: två kladdkakor varav en blev misslyckad och halv uppäten av mamma -.- , 8st smultron muffins, 12 st vanliga muffins. Muffinsen ska jag senare i veckan göra om till cupcakes :)


This is sooooo nooooooooot me när jag bakar xD HAHAHAH


Så ja, jag är ganska rejält slut :P Ska försöka smyg titta på sytycd. Haha. Jag vet nämligen inte om mor min låter mig vara uppe eftersom det blir en låång dag imorgon.


Anyways, smell yah later
Dear Dairy | | Kommentera

Ü

I just found heaven


Oh my GOSH!! CRAZY!! Då jag kom hem visade mamma mig en utriven tidnings sida som mormor rivit ut till mig och den handlade om en .... ja, asså jag vill inte avslöja en för jag ska först söka in och jag vill inte att nån annan ska få reda på vad det är eftersom dom bara tar in en person :) HAha. Yes, I'm evil ;)
För självklart vill ju jag komma in :) Men jag avslöjar mer då sista anmälningsdagen är förbi :P
Tills dess får du hålla ut.


Såg på Pojken i randig pyjamas idag :'( Fett bra men otroligt sorglig var den.
Träffade oxå Janina, eller om det var Jemina, namnet var svårt. Hon är iaf en av dom sista levande från andra världskriget. Hon berättade sin historia. Hemsk historia...Nu ska jag baka 2 kladdkakor och mer muffins. It's gonna be a loooong night + att det är final i So You Think You Can Dance, men jag vet redan vem som vinner; RUSSELL!! han förtjänade det verkligen!!


Jaja, ciao!
Dear Dairy | | Kommentera
Upp