Inlägget som inte kom upp

tog bara några fåå bilder igår, skyll på att jag faktiskt har ett liv ;))Trevlig dag varre igår iaf :) Det var jag&andy som åkte upp dårra. Att det bara blev vi två kan nog bero på att vi bestämde oss väldigt sent för att åka till uppsala, det blev lixom sista minuten seent på kvällen. Iaf, där uppe träffade vi Sara, Vicky & Imma som vi var med ^^ Men vi såg oxå massa andra från kyrkan :) På kvällsmötet träffade vi även Kristian. Trevligt Trevligt.

Vi såg oxå på en musikal som dom gjort, som handlar om tre unga människor som dött martyr innan dom blev tjugo. Alla från olika år. Riktigt bra gjord var den.

Då vi skulle till tåget bestämde vi oss för att gå oxå! Det tog ca 35-40min. Skön promenad i sommarvädret var det. Men benen blev heeelt slut. Vi trodde det skulle ta längre tid så då vi kom fram till staionen var det en hel timme kvar tills tåget skulle gå xD Så vi drog till hemköp och köpte till farkost; fanta pineapple, choklad & en mini chips påse. Haha, tjooockisar :P


lyssnade självklart på emmas&min sommarlåt ♥

så var musikalen slut :P

fina människor; vicky & imma :)

underbara Sara & Andy (som självklart spelar -.-)


En skön dag helt enkelt.
Sommar 2010 | | En kommentar

@Lydia

hej hopp
började skriva på ett inlägg imorse med "massa" bilder som jag tog igår och tjottahejti. Meen sen upptäckte jag att klockan var mkt och att jag skulle missa bussen :O Så jag logga bara ut xD hahah. Men jag lovar att fixa upp det inlägget ikväll.
Nyss var jag iaf på Liias & Emanuels bröllop :') Såå fint. På mig har jag min nya klänning som jag köpte igår tillsammans med leggings, converse(låt mig), jeans jacka/boleron och guldiga smycken. Lite fiint sådära ;)
Efter bröllopet drog jag o Lydia till donken och vi käka en varsin big mac meny :OO Oh myy. Första ggn jag åt det i år. Och jag blev ganska äcklad ;) Haha. Men jag fick ner mig allt. Sen drog vi hem till henne och här är vi nu ^^ Lydia ska typ dra på Liias fest sen men jag vet inte vad jag ska göra xD Ville till grönan...
Imorgon blirre iaf bio - Inception - med 30pers från kyrkan :D As naajs. Bokade nyss biljetter.
Ingen bild för jag är hos Lyydia
&jag kan inte hjälpa det, saknar dig redan
Sommar 2010 | | Kommentera

Uppsala here I come!

nu drar jag, bye bye STHLM!Ofc' the shades are going with me. På mig har jag bleeeka jeans, svart linné och min jeans jacka/bolero.


So long Sthlmare!! Uppsala, be scared ;)
Sommar 2010 | | Kommentera
Upp