its not a word

- finns inga bilder pga kamera försvinnande -

Oj vilken dag säger jag bara. Sov två timmar inatt pga att jag inte kunde sova. Sjukt irriterande. Och helt plötsligt var det ljust ute. Pga min trötthet blev jag sjukt förvirrad och såg fel på klockan - var nära att missa pendeln men pappa körde mig till ösmo så jag hann. Tur det. Åkte in på dansen och dansade non stop från ca 10 till 12 sen så varre lunch och sen körde vi på fram tills 4. Gaalet mycket dans. Så sjukt kul. Men dansen tog inte slut där för tagen. Emma & jag tränade inför Valborg i Rågsved.

Sen joina Victoria oss påväg till Rågsved och i Högdalen kom Deborah, Linnéa och Ruby och gick med oss. Vi kom till Rågsved, och var inte mycket människor på firandet. Vilket var synd. Jag saknar hur det var förut. Då kyrkan var jätte engagerad. Man var där från tidig morgon och hjälpte till att fixa o grejja och alla människor som kom dit från kyrkan kunde dra hem till oss eller Bornold på soppa och macka. Så sjukt mysigt! Saknar den valborgen...

Drog till Ica och när vi kom tillbaka varre dags för mig och Emma att dansa. Höhö, Halo gick sämst för mig men I like me gick bättre. Även fast jag gjorde fel så tror jag inte det märktes så mkt... Publiken gillade det iaf och under I like me kunde man höra massa "OMG OMG OMG" och "Oh Sh**!!" Så det borde väll va bra? Sen så kom det fram två små killar till mig o Emma o ba "asså ni var stört duktiga! Jag skulle vilja ha er autograf men jag har ingen penna" Så försvann dom och en stund senare kmr dom tillbaka med en penna i handen och den andra handen framskjuten. Åh gullebarn :')

Vi begav oss mot stan och Emma plus Linnéa begav sig hem. Var i stan ett tag men sen bestämde vi, jag ruby deborah victoria e, att gå hem till Linnéa ist eftersom hon inte kunde va m i stan och alla där var ganska sega och döda för att dom gått hela dagen. Man ba men jag då? Haha ;) Så vi drog dit och senare joina nishan erika och simon oss. Vi flummade o tog massa bilder och jag stekte korv. Åkte hem sen och nu vill jag sova!! Imorgon är en lååång dag. DANCE ALL DAY plus att lilla Noah fyller två år ♥

Såg att det blev otroligt mycket text och inga bilder... Ledsen för det men det är ju min dagbok inte något som är till för att följa vad du gillar ;))
Dear Dairy | | Kommentera

Kate & William


Kungligt bröllop. Åh vad jag älskar kungliga bröllop. Jag tycker dom är så fina. Så maffiga och ståtliga. Ett bröllop när ett helt land och mer stannar upp, för att se det. När det också är ett par som är perfekta för varandra så gör det hela saken mycket bättre. Jag såg bara lite utav den oändligt långa vigseln men det var jätte fint! Såg till och med ut som att Drottningen somnade. Haha. Helt plötsligt föll huvudet ner. Hoppas hon bara tittade ner, annars var det lite pinsamt ;)

Annars var det skola idag, en chill dag. Och det här var vår näst sista fredag. Helt sjukt. Nästa vecka är vi lediga, veckan efter är vi i Estland och sen har vi vår sista gång. För veckan efter det är det kristi himmelsfärd och efter det är det sommarlov. SJUKT. Tiden rinner iväg. Snart är nian slut. Grundskolan är över snart.

Ville också bara säga att jag förmodligen inte kmr blogga imorgon. Ska upp jätte tidigt och iväg på dans som kommer hålla på hela dagen. Sen är det Valborg som ska firas i Rågsved :P Emma & jag ska dansa. Efter vet jag inte vad som händer.

LOTS OF LOVE TO YOU
Dear Dairy | | Kommentera

GUUUD!!

HJÄLP MIG!!! Jag orkar inte. VART är min kamera?!?! VART är mina nycklar?!?! Jag letar överallt!! Jag förstår inte vart dom är. Vad jag gjort av dom. Jag minns ingenting. Snälla Gud, hjälp mig!! :'((((
Dear Dairy | | Kommentera
Upp