Näst sista

Sov ut galet idag, sen blev det lite galet av annat.
Kom iaf in till stan vid tre, gick runt och shoppade med systra min och otroligt lyckat blev det! Köpte massor med grejer från kicks - nagelvårds saker, bodyscrub och annat. Köpte även en stor snygg tröja från vero moda och ett par rosa klackar/pumps samt en nyårsklänning! Sprungit runt och letat nyårsdekoration också som en galning! Haha. Syster och jag blev dom sanna stockholmarna som vi är....

Snart ska jag sova så att jag får lite sömn inför imorgon. Kommer ha massor att göra! SPÄNNANDE. tummen upp for the party of the year ;)
Dear Dairy | | Kommentera

2011, i bilder DEL 1

JANUARI.


Testade på mittbena.

Vi var i Skåne.

FEBRUARI.


1800-tals tema på skolan - museum besök med klassen.

MARS.


Foto i snön med Tais.

Promenader i snön.

APRIL.


Jag tog blodprov och fick en leksak eftersom jag varit så duktig.

alla fyllde år.

jag fyllde 16år.

& så klippte jag mig.

MAJ.


Älskade Noah fyllde 2år ♥


Konferansen drog igång och jag dansade på Generation Sweden konserten :)

Det blev massa egobilder.

Fotograferades för systers Foto A kurs.

Klassen drog på andra resan i 9an - till Estland!

Mikael & jag ägde på vårfesten.

JUNI.


Det var nians lunch och jag grät som ett barn.

Jag tar emot mina betyg :D

Sista bilden på klassen ♥

Jag går ut med bäääst betyg i klassen - 320p baby!!

- - Fortsättning imorgon!
Dear Dairy | | 2 kommentarer

let's dance in style.

Alltså, året är snart slut. Oh mama. Näst sista dagen är imorgon, det går inte riktigt att smälta. Tänkte lägga upp lite bilder som summrerar (stavning) år 2011 för mig. Hoppas det blir bra!

Idag så har det varit en familjedag då vi först drog till moderna museet och tittade på monet, turner och twombly. Tre herrar som efterträtt varandra och fört deras stil vidare. Man kunde verkligen se hur de alla hade en egen stil men inom samma kategori. Det var även intressant att se tavlorna från deras sista tid vid liv. Det häftiga var ju att Twombly dog i år. Det känns som att alla stora konstnärer är från 1800-talet eller liknande och att se en tavla från 2007 var lite konstigt. Medans alla i familjen gillade Monet och Turner föll jag pladaskt för Twombly. Min bror och pappa gillade även Twombly men ingen av dem föll lika hårt för honom som jag. Åh vad jag önskar att jag kunde träffa honom med tanke på att han dog i år! Om jag bara upptäckt honom tidigare kanske jag hade hunnit? Äsch. Jag älskar att han ofta hade skrivit på sina tavlor och hans handstil som var kaos gjorde det hela perfekt. Oj vad jag blev djup idag och jag känner att jag faller tillbaka dit om jag börjar skriva mer om det, och det skulle bli för långt för er för att orka bry er ;) om ni nu åker dit och tittar så älskade jag "hero and leandro" samt "årstiderna" :)


Dear Dairy | | Kommentera
Upp