made of paper,

Hemma! Känns skönt. Imorgon är det upp och iväg igen,, nu mot Kolmården! Family day it is m hela familjen förutom johan ♥ Måndag kommer jag försöka handla lite nödvändiga saker till sv. resan som drar igång på tisdag! Så ska jag packa som det freak jag är och ha panik över klädesvalen. Är lite hype inför resan faktiskt :) Kommer bli riktigt bra tror jag! Spännande resa.

Dagarna i Uppsala har varit sjukt roliga! Vicky och jag drog upp tidigt på fredags morgonen, kom till LO vid halv tolv eller nått... Var sjukt trötta. Hitta folk att umgås med. Hälsa på lite nytt folk. Sen drog vi o keeka på mac donken och satt m lite roligt folk. Sen var det dags för dans, efter det drog vi runt lite etcetc ;) Sen kom alla folket typ och vi åkte longboard, skratta, o bara hade det allmänt kul. Lite senare blev det inte kul när det blev kaos vart vi skulle slagga. Vi intalade oss själva att det skulle gå bra för vi va faktiskt survivors eftersom vi är från sthlm, då klarar man allt liksom ;) Haha. Slutade m att vicky o lydia drog hem och jag hamna hos nathalie. Gick hem seeent och gick upp tidigt m deborah och faila tiden totalt då vi skulle säga hejdå till johannes så sitter tappar vi tiden totalt. Fail. Träffa Ruby sen o såg på europakuppen. Drog på möte sen, träffa folk som skulle m på sv resan o det. Lördagen blev bara seg eftersom man knappt sovit något. Drack en kaffeshake och den va sjuukt god men gjorde mig dock inte så pigg :( Drog hem sen vid nio - careface


en allmänt fuuuul bild på mig m snyggingarna deborah och lydia t :D ♥

goooooodaste kaffeshaken någonsin!!!!! ♥
Sommar 2011 | | Kommentera

nu drar jag!

Hej Hej små folk!
Nu drar jag igen, denna destination - UPPSALA. Kommer hem på lördag kväll så det blir ingen update tills dess för denna gång kommer jag verkligen inte ha någon tillgång till nå dator eller så. Men ni klarar er, det är ju trotts allt sommar fortfarande ;) Ciao på er my loves.

HAHAHAHAHA, stört trött tjeeej!!!
Sommar 2011 | | Kommentera

honey im home!

Äntligen. ÄNTLIGEN!! så är man hemma. Lååång resa var det. Men den var helt okej. Man fick lyssna på roliga samtal folk hade i telefonen om typ wow? haha, vuxen snubbe som va helt 'paff över att den mörk-klädda snubben med feta svärdet tappa huvudet' men han såg ju 'drakarna flyga runt'. HAHA. Sen så varre några dudes som gick förbi och glodde ner på oss 24sju :O Sen så går dom av i tc och glor då dom går förbi och inte nog med det så då man sitter i bilen går dom förbi framför den och glor in! HAHA. jag börja skratta och dom såg det ;)

Nu sitter man och har lite panik över vad man ska ha för kläder på sig och med sig imorgon. Blääh. Behöver sova för upp ska man runt sex. killer time.
Sommar 2011 | | Kommentera
Upp