hahaha

Ingen grillning :( Prutt. Dom ska istället ner till sorunda resturang och fira studiebidraget och jag ska käka pannkakor med mamma :) Kanske drar med dom och badar senare, fast det kmr bli att jag tittar på xD Hahah. Eftersom jag fortfarande inte hunnit åka in till stan o köpa bikini.... Men men stay tuned för mer update ;)
Sommar 2011 | | Kommentera

Dag tretton

ovaaah.
Vi kämpade på och jobbade hårt idag fram tills fikat. Sen visste vi inte vad vi skulle göra så vi stod vid en buske och kämpade med den. Haha. Det gjorde vi resten av dagen. Så först stress men sen lugnt :) Sista lunchen idag för imorgon slutar vi ett. Vår sista dag imorgon. Snyft. Det har varit så otroligt roligt att arbeta med dom jag hamnade med. Att va ensam tjej var inget minus, det gjorde det bara lättare för mig. Haha. Inte bara kommer man få pengar nu när allt i slut utan förhoppningsvis nya vänner :)


Nej, det blev ingen mobil idag heller. Tråkigt. Men vi är ett gäng här från sorunda som kanske ska dra iväg o grilla lite senare :P myspys eller nått ;) Vi får se hur det blir med det.

Sommar 2011 | | Kommentera

leave me breathless

Idag var det jag, Henrik, Gustav och Jesper som drog på bio. Härliga grabbar. Väl inne i biosalongen funkade inte 3Dn och alla blev arga och klaga, folk sprang o hämta högar m nya brillor men inget hjälpte. Tillslut kom en tjej fram och sa att det var fel på skärmen och att det skulle fixas vilket det gjordes också :) Men sent drog den igång. Filmen var faktiskt bra, lite seg dock eftersom den är två och en halv timme lång. Men det var roligt att sitta med dom :)Imorgon blir det upp tidigt och duscha, orkar inte ikväll. Sen så kommer vi förmodligen fixa våra mobiler imorgon, förhoppningsvis. Annars är det lite ledsamt att bege sig mot näst sista dagen...
Sommar 2011 | | Kommentera
Upp