älsklingar,

Fina ni, tack för era kommentarer. Visar verkligen vilka sanna vänner man egentligen har. Tyvärr måste jag meddela er att det inte handlar om mig. Det är bara en text. Kolla vilken kategori den är på :) Okej, kanske inte direkt tyvärr för det är ju bra att jag inte mår så! Jag menar bara att det inte var meningen att göra er oroliga o det... Älskar er o tack för att ni brydde er (även fast det inte var personligt)

tips; kolla alltid vilken kategori ;) PUSS ♥
Dear Dairy | | 2 kommentarer

liten update,,

hemkommen för ett tag sen efter systers utspring :') lilla flickan!! Fick lite öl o champanj oxå på mig -.- Alla var galna!! Men jag förstår dom ^^ Kommer jag också va.
hämtade upp stackars jessica på väg hem som suttit fast i tullinge i ca en timme. Nu är vi som sagt hemma och jag ska göra klart skolarbeten samt plugga på matte. Roligt värre -.-
Vid sex så är det parti parti partyyyyy!
Dear Dairy | | Kommentera

hur kunde du?

jag trodde det var så. jag trodde allt var annorlunda. jag trodde inte det skulle bli så här. men någonstans visste jag. du sa att du var annorlunda. du var annorlunda. men nu är du precis som alla andra. jag har gått igenom för mycket. jag har visat för mycket. det går inte längre. jag orkar inte mer. du förstår inte. inte ens jag. jag fattar inte hur jag kunde  låta det gå så här långt. men nu är jag här. ensam och rädd. det kan inte bli mer komplicerat. det är som att jag har slutat leva. jag är ett vandrande lik. lika blek som död. jag har ett val nu. vad vill du att jag ska välja? jag orkar seriöst inte mer. så många gånger den tanken slagit mig. så många gånger jag önskat. så många gånger jag planerat. men jag är rädd. jag är inte hel längre. du slet mig i tusen bitar. du styckade mig. det gjorde så ont. så fruktansvärt ont. men jag känner inget längre. jag är död fast jag lever. hela min själ är bruten. hela mitt liv är borta. jag har isolerat mig och jag kan inte komma ut från den mur jag byggt. jag är förevigt fast. kanske ska jag bara försvinna. det är det jag vill. börja om på nytt. men aldrig mer finnas. är det så du vill ha mig? död och begraven.
Texts | | 2 kommentarer
Upp