ett tag sedan

Nu har det dröjt igen. Ledsen för det. Men något som är ännu värre är att min älskade HTC mobil är på lagning så jag har en stenålders mobil att dras med. Känns inte okej. INTE ALLS! Så det blir liksom ingen update på tumblr heller...
Sitter iaf i skolan just nu och borde plugga, men nej, jag gör ingenting för just nu känns allt tomt....
SNART SLUTAR VI IAF OCH JAG SKA HEM OCH PLUGGA!!! kul... verkligen... inte....
Dear Dairy | | Kommentera

oh mama!Fatta att året har gått så fort att  det snart är nyår. Om mindre än en månad är det julafton. Och jag har zero julkänslor. Så hemskt. Jag känner att allt finns där och bara väntar på att få komma fram men det kommer inte komma förns snön kommer. Jag vill bara se att det snöar, det kan försvinna sen. Men just nu känns det som oktober. Dels för att det absolut finns ingen snö ute och dels för att det är så fruktansvärt varmt ute för att va i slutet  av november!! Galet. Känns som att snön aldrig kommer komma. Tragiskt.

Nyårs planerna är nästan fixade. Nästan. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Men ett nyår ska jag tillbringa i New York - Times Square säger jag bara! WOOOOT. Asså sickens va galet det skulle va!! Ba stå där bland alla männsikor och skrika in nyåret in my home country. Den känslan. ååh.

Nu ska jag städa rummet och ta disken annars har jag en städfri lördag och senare idag kommer mini Woods family och vi ska fira Thanksgiving som va i torsdags! Älskar att va amerikan ♥

Dear Dairy | | Kommentera

Last days

Dom senaste dagarna har jag bloggat från min tumblr för det har varit lättare och det går faktiskt från android att göra det ;) Men jag saknar blogg.se så mycket!! Gaaah. Får panik!! Jag stör mig så oändligt mycket på att inte kunna blogga från mobilen och att inte kunna lägga upp bilder! PANiiiK!!

Så förlåt alla trogna små läsare, om ni nu fortfarande finns kvar... Jag vet inte vad jag ska göra...

Så länge tycker jag att ni ska lyssna på denna låt ♥ seriöst, lyssna på den
Music | | Kommentera
Upp