deppmode.

Jag är ledsen för detta inlägg. Det kommer va ett sorgligt sådant. Förlåt.
Jag har blivit så ledsen. Så deprimerad på ett sätt. Jag orkar inte riktigt. Jag vill ha mina vänner här. Jag vill sitta med er framför tvn och bara snacka. Jag vill att ni ska bygga upp mig. Göra mig starkare. Just nu är jag så förvirrad. Så borta. Så ledsen. Jag vill att ni ska va typiska som vänner ska vara. För. För. För jag känner mig så nere. Allt var bra. Allt var det. Men när jag tänker efter orkar jag inte mer. Jag vet inte hur jag ska klara det här. Snälla, jag vill ha er här ♥

Dear Dairy | | Kommentera

ATM

sitter just nu i en av linnéas mysiga soffor och är lite allmänt förvirrad... Inte okej... Snart ska vi gå och lägga oss... även fast jag inte är trött alls... Oj oj oj... Konstiga therese... Ska iaf på fotografiska vid ett senare idag med paula ♥ Kommer bli gött! och på onsdag bär det äntligen av till youth!

SOV GOTT
Dear Dairy | | Kommentera

Söndag 30/10 - 2011

Somnade sent igår... Eller ska jag säga idag? Efter att syster och jag dött lite till filmen 17 again så satt jag kvar och tittade på lite allt möjligt, sen hamnade jag på Zodiac. Har sett den förut men typ glömt allt :O Iaf så såg jag klart på den och begav mig sen mot sängen då klockan var runt två... Somnade sen och vaknar utvilad då klockan skriker vid sju. Wow. Kanske var det pga att jag fick en extra timme att sova?

Nu ska jag iväg till kyrkan och efter det blire feeest hos PC ♥ älsklingen fyller år imorgon :') Så förmodligen blir det ingen update ikväll, bara kanske. Sen imorgon ska jag dra på fotografiska med paula :D Så nästa update kanske inte blir förns imorgon kväll?


Just nu sitter jag på stationära (vad e det?) så det blidde inga bilder :)HA EN UNDERBAR SÖNDAG KÄRA MÄNNISKOR!!!!

Dear Dairy | | Kommentera
Upp