Glee

Såg på Glee igår och det avsnittet var så sjukt bra. Jag blev tårögd flera gånger. Åh, jag är lite smått galen i glee. Önskar att jag hade alla säsonger i box. Får väll önska mig det i julklapp. Titta på den här videon, det är så fint!!!
 
 
Dear Dairy | | Kommentera

my heart skips a beat

Har inte varit inne på spotify på en evighet känns det som och nu när man är inne så kommer samma reklam om och om igen - my heart skips a beat av olly murs. Jag undrar seriöst om dom är seriösa? Den låten lyssnade jag på över ett & ett halvt år sedan... Jag älskade den! Länkade den överallt... Lyssnade sönder den och tröttnade sen... Jag trodde den hade fallit till glömma överallt men nej... Nu hörs den överallt!! Snart kommer säkert alla springa runt och sjunga på den å ba "therese har du hört den här låten???"
 
Dear Dairy | | Kommentera

the beauty of YBC

Är att komma till skolan, trött som bara den & kunna ta en gratis cappuccino i sin fina vita, stora kaffekopp. I just love it! Idag kommer va en skön och bara allmänt bra dag. Just nu har vi medieproduktion och fixar med projektet från förra veckan. Det laggar just nu men det blir bra! Sen efter skolan så ska jag träffa mina älskade underbara bebisar från steg ♥
 
Gårdagen var hur mysig som helst. Överraskade pojken min i Upplands Väsby, satte oss på café 60, vandrade runt lite i stan och käka lite mat sen. Det var bara en sjukt skön dag. Så underbart att bara vara med honom ♥ Vi var även ett gäng sen som överraskade Johanna på TC som kommit hem efter att ha varit borta i typ 2-3månader. När vi stod där och väntade med våra ballonger och 'välkommen hem' skyltar så var det många som passerade oss och log. Det kändes skönt att göra någons dag på det lilla sättet. Bara le och säga 'välkommen hem' till nån random med en skylt och de blev så sjukt glada! 
 
 
- - - nu ska jag fortsätta smutta på min cappuccino och planera inför intervjuerna på företagarsmässan på fredag. Hoppas ni får en sjukt bra dag & njut av solen!! BTW, så firar gubben & jag 80dagar idag! Det låter sjukt lite men det är nästan tre månader ♥ Vilket känns otroligt lite.. Det känns som att vi varit tillsammans i minst 6 månader eller nått... 
Dear Dairy | | Kommentera
Upp