2012, see you never

Jag har inte haft någon lugn stund den senaste veckan. Jag har inte haft någon ledig stund för att sitta ner å tänka på året som har gått. Jag brukar alltid göra det. Tänka sådär mycket på allt så att jag verkligen minns det och har tagit in det. Men jag har inte haft tid. Så nu snor jag lite tid och skyndar mig för att på 10min ska jag ha hunnit reflektera året som gått. Let's do this!
 
Året började med att jag åkte väldigt mycket överallt och började lära känna nya människor. Eller det första som hände var att jag bytte gymnasium - från steg till ybc. Det var hemskt i början. Hemskt. Men det blev bättre och det blir bättre å bättre för varje dag, i love my school! Hur som haver så började jag hänga mycket i uppsala och trivdes där bland alla mina vänner. Jag ville till och med flytta dit, alla var så trevliga! Jag trodde att jag fick vänner för livet men året hade bara börjat. 
 
Samtidigt som det var mycket roligt som hände i början av året så var det även en jobbig tid. Det var mycket knas men jag tog mig vidare. Sen kom våren och jag fyllde 17år. Den födelsedagen jag fasat inför hela 2011. Jag ville inte bli 17år. En hemsk ålder enligt mig. Men när väl dagen kom så var jag redo, redo att bli ett år äldre. Det var skönt att bli ett år äldre i och med att alla 96or blev 16år. Mycket hände även från och med min 17åriga dag. Och det slutade i juni. Det slutet var även början på resten av mitt liv. Jag blev tillsammans med min soulmate, min älskling, mitt liv - Christian Sten ♥ I den vevan hände även mycket och fler å fler av mina vänner slutade höra av sig. En vecka efter att vi blivit tillsammans drog jag å min familj 3 veckor till USA på släktträff. Jag älskade det men hatade det samtidigt eftersom jag inte såg min pojkvän på hela den tiden, förutom de få gångerna som skype funkade. När jag kom hem blev det en riktigt svensk sommar, en sån som jag aldrig varit med om. I alla fall dom 3 veckorna som jag hade ledigt för sen började jag jobba. Urk. 
 
Gymnasiets andra år drog alltså igång sen. Jag var grymt taggad men hamnade efter ganska snabbt. Inte bra. Försökte spendera så mycket tid som möjligt med min älskling men det är bara helgerna som är till för oss. Höstlovet kom och det inleddes med en maskerad. Var pyttelite på Youth och det var inte alls samma grej som förut. Kul var det iaf dom stunderna jag var där. 
 
Slutet av året då? Vad har hänt egentligen? ..... Jag vet inte... Jag har börjat jobba och sparar alla mina pengar till nästa år, för då händer det grejer! Jag har även firat 6månader med min prins & snart är det 7månader. Tänk vad tiden går fort ändå. Jag har verkligen inte hunnit reagera på att det är årets absolut sista dag idag. Känns sjukt.
 
Det är inte så mycket som har hänt i år, men ändå så har det de. Mycket känslomässigt, inte så mycket annat. Ett år av förberedelser å väntan har det varit. Hoppas väntan är över nu bara.
 
Juste! Vi får inte glömma att jag dansade på en välgörenhetsgala där Doggelito uppträdde, även om jag inte vet om det är något att direkt skryta med... Jag har även dansat i Globen, åkt till Skåne, varit på Båten, blivit kaffeberoende, lekt fotograf, fallit för nya artister & börjat jaga mina drömmar. Det kanske var ett riktigt bra år iaf. Största tacksägelsen - min pojkvän. 
Ser fram emot 2013 - it's going to be a good year!! GOTT NYTT ÅR PEOPLE!!!!
 
Dear Dairy | | En kommentar

tihi

Sitter i soffan och har det allmänt skönt. Njuter av att spendera tid med min älskling och att det är lov! Julen var mysig och enda sen jullovet börja har jag haft fullt upp! Först var det förberedelser inför jul, sen var det jul och i torsdags var det upp tidigt, luncha m tjejerna å sen jobbade jag, åkte hem till Ruby å kom gem mitt i natten. Igår så var det upp tidigt igen, in till stan å kötta på med mellandagsrean. Sen åkte vi hem till Gio på spelkväll, satt å prata å tittade på film. Pojken min fixade en ny mobil igår också men skulle hämtat den idag eller imorgon. Idag så stannade vi hemma bara. Behövde bara ta en dag i lugn och ro. Såååå idag har man städat lite, ska plugga också - har prov första skoldagen. WEY.
 
I kväll så ska min älskling ge mig massage å så kanske v bakar lite kladdkaka,.. vi får se... Imorgon blir det iaf upp å iväg till jobbet! Im a duktig flicka u know.
Dear Dairy | | Kommentera

200 days of us,

Kära älskling, lite mer än ett halvår har gått & idag är det 200 dagar sen vi blev tillsammans. Du ska veta att jag älskar dig över allt på denna jord och jag skulle aldrig kunna ha ett liv utan dig. Allt som varit och allt som väntar, med dig bredvid mig blir allt perfekt. Det är så spännande att jag nästan kissar på mig. Våra framtidsplaner, allt vi vill göra, allt vi kommer göra!
 
Du är den mest perfekta killen på denna jord! Du är allt för mig och passar mig så sinnes bra att det är sjukt. Älskling, jag har aldrig träffat någon som dig och kommer aldrig göra det. Jag försöker komma på bra ord att beskriva dig men det går inte! Jag ska försöka, men när jag träffar dig ♥
Dear Dairy | | Kommentera
Upp