vi sitter här i väntan

Just nu sitter hela SAM1 som består utav över 30elver i ett litet pytterum för att lyssna på redovisningar. Förlåt, Hans sa att de inte fick heta redovisningar utan det var mer att vi skulle ha gemenskap och berätta saker för varandra - därav det pyttelilla rummet.

Vi trodde att vi skulle sluta 14.30, som vanligt på fredagar men vi ska på bio och se någon dokumentär film eller något och därför slutar vi 15.45! Kaos. Man får gå tidigare om man har något viktigt möte eller så... Så man kanske drar till nån historia? höhö....

Dear Dairy | | Kommentera

jag lovar, du känner inte mig

Jag vill att du ska känna tillit till mig. Jag vill att du ska kunna vara öppen med mig, kunna prata om allt med mig. Jag vill att du ska lära känna mig. Jag lovar, om du skulle börja prata skulle jag lyssna. Bara lyssna. Jag skulle säga något när jag skulle. Och jag skulle kunna säga rätt saker, för jag är ganska bra på det. Jag är inte alls som du tror, jag lovar. Jag har varit med om mycket. Mycket du inte vet. Så döm inte mig för att du tror att jag är det perfekta barnet som inte kan relatera till dina problem. Tro mig, jag kan relatera bra. Jag har ett hjärta för andra. Jag gillar att lyssna. Jag gillar att förstå. Jag gillar att hjälpa. PRATA. jag kommer lyssna.

Vad vet du inte om mig? - Det jag väljer att hålla hemligt. Men snälla, försök å ta dig in. In i min själ. Jag vill berätta allt för dig. Allt. Varje minsta lilla detalj. Men jag vill att du ska berätta allt för mig. Jag vill att du ska känna och tycka samma sak som jag. Om allt. Allt.
Dear Dairy | | En kommentar

not gonna need you

Tjoobrääh'
Nu ska jag snart bege mig mot skolan och engelska står på schemat men först blir det lunch :) nomnom. Bara så att ni vet ;) Nu är det bara fyra dagar kvar till lov - tagga till!!
Dear Dairy | | Kommentera
Upp