nejmen oj!

Men ojsan vad drygt det var med inlägg här... Förlåt förlåt för det små barn!
Det har varit helt vanliga veckor faktiskt... I fredags efter skolan drog jag till STEG en snabbis, mötte sen upp ruby, drog till kyrkan en quickee och efter det drog vi till tc där vi träffade sten, hampus och nikolas. Vi drog och keeeka i kungshallen och satt där ett tag. Mysiga grabbar man hamnade med ;)
Sen träffade vi på emilio och paula. Vi skulle åkt skridskor men då hade dom stängt :O besviken gick man och hängde i gallerian och efter hundra år drog vi till laserdome! HAHA. Asså gaalet vad roligt det var och jag skrek som bara deen!! Hamnade sist av 17pers också med 15p. HAHAHAHAHAHAHAHA. Vinnaren hade över tiotusenp. Kändes ju häärligt.

Senare drog vi på Stockholm Late Show och fikade efteråt :) Sofia och Frida kom senare också.
Jag hade en sån sjuuuuukt skön & rolig fredag!! Har nog aldrig skämts så mycket i hela mitt liv men det spelar ingen roll för den fredagen var så sikkeeens bäääst!!!! Oj, lite fjortis skrivning här. Tihi. Förlåt.

- - - nu har jag lektion så jag updaterar mer senare... eller så.... höhöh... det är egentligen nu jag har tid att updatera.... hihihihi.....
Dear Dairy | | Kommentera

onsdag

tjatja bloggeeeen!
Nu sitter jag i skolan och ska ha digitalt skapandeee och jag är så snuskigt trött! Känns inte riktigt okej... uscha meiiigg.
Dear Dairy | | Kommentera

like it like that!

Bestämde mig för att dra till skolan även fast jag inte sovit så bra. Smarta Therese! Väl där så hade vi gympa där street dance stod på schemat. Och det märktes att det inte var en dansklass jag gick i längre, haha ;) Helt annan nivå. Minns på estetiska och vi skulle köra en diagonal, då gick läraren igenom typ tre gånger och sen var det bara köra, och det var inte lätta grejjer hela tiden. Men men. Det gick bra ändå :) Efter gympan keeka vi lunch och sen drog jag med erika till ica och letade datorfodral... wow vad intressant... sen satt man då och hade hål och under den timman tryckte man i sig tre koppar cappuccino och en kexchoklad men var lika trött som innan... Hade sen matte å räkna på som en smartchey.
Drog in till stan och träffade älskade paula och emil ♥ MINA ÄLSKADE BARN!!! EMIL HADE JAG INTE SETT PÅ ÖVER EN MÅNAD DEN BAJSEN!!!! liiite brun han var oxå!!!
nu ska jag kika på guldbagge galan och skratta lite, sen sova :) btw så har jag beställt datafodral å nya hörlurar nu, yaaay!!!
Dear Dairy | | Kommentera
Upp