nejmen oj!

Men ojsan vad drygt det var med inlägg här... Förlåt förlåt för det små barn!
Det har varit helt vanliga veckor faktiskt... I fredags efter skolan drog jag till STEG en snabbis, mötte sen upp ruby, drog till kyrkan en quickee och efter det drog vi till tc där vi träffade sten, hampus och nikolas. Vi drog och keeeka i kungshallen och satt där ett tag. Mysiga grabbar man hamnade med ;)
Sen träffade vi på emilio och paula. Vi skulle åkt skridskor men då hade dom stängt :O besviken gick man och hängde i gallerian och efter hundra år drog vi till laserdome! HAHA. Asså gaalet vad roligt det var och jag skrek som bara deen!! Hamnade sist av 17pers också med 15p. HAHAHAHAHAHAHAHA. Vinnaren hade över tiotusenp. Kändes ju häärligt.

Senare drog vi på Stockholm Late Show och fikade efteråt :) Sofia och Frida kom senare också.
Jag hade en sån sjuuuuukt skön & rolig fredag!! Har nog aldrig skämts så mycket i hela mitt liv men det spelar ingen roll för den fredagen var så sikkeeens bäääst!!!! Oj, lite fjortis skrivning här. Tihi. Förlåt.

- - - nu har jag lektion så jag updaterar mer senare... eller så.... höhöh... det är egentligen nu jag har tid att updatera.... hihihihi.....
Dear Dairy | |
Upp