sista veckan, är du redo?

sista veckan av frihet är i full gång. Seg är den dock. Just nu iaf. För jag är sjuk. Det är inte okej! Jag har varit sjuk i en vecka nu... Bu! Nästa vecka börjar jag jobba också, i tre veckor. Jag vill verkligen inte. Det är inget jag ser fram emot på något sätt what so ever. Det enda jag intalar mig själv är att jag kommer gå ut dom tre veckorna med några laxar rikare så att säga. Men nästan allt kommer jag spara till nästa sommar. För då händer det grejer!
 


Just nu, ATM, sitter jag i sängen och lyssnar på skön musik. Precis tvättat ansiktet och känner mig allmänt fräsch på den nivån. Funderar på att duscha eller inte. Alltid fräscht men jag ska iväg till stan snart och fixa lite grejer så jag kanske spara duschandet tills ikväll och fixar lite spa kväll igen för då har jag tid. Hade det nyligen men det var så skönt så jag gör nog det igen... Men egentligen orkar jag inte in till stan. Jag orkar inte. Men jag måste. Jag vill. Jag behöver. Tänker inte säga nu vad för bus jag och deborah kommer hitta på men ni lär få se bilder ikväll eller liknande. Imorgon kommer jag åka till Uppsala och träffa kärleken min ♥ EUK är även i full gång så vi kmr dra dit, träffa massa människor och så. Det blir kul! Kommer stanna där tills... jag vet inte när... Senast söndag i alla fall. 
 
Dear Dairy | | Kommentera

something we call happiness,

Jag är lycklig. sådär obeskrivligt lycklig. För ett år sedan trodde jag aldrig att jag skulle kunna bli så här lycklig. Jag visste att den dagen skulle komma. Men det kändes som att den fanns inom en lång framtid och inte nu. Jag kan inte fatta att jag fått världens underbaraste pojk. Jag kan inte fatta att jag nyss spenderat tre veckor i USA. Jag kan inte fatta att jag kommer börja tvåan snart och att jag faktiskt är pepp för det. Jag kan inte fatta att jag kommer göra det jag kommer göra nästa sommar (hemlighetsstämplat än så länge) Jag kan inte fatta att jag har så otroligt underbara vänner som jag älskar över allt på denna jord. Jag är så lycklig. Jag är sådär lycklig att jag helt plötsligt kommer på mig själv att le för ingen orsak. Det fanns en period då leendet knappt besökte mitt ansikte frivilligt. Det låter sjukt deprimerande men vi alla har dom stunderna. Men nu. Om jag skulle dö nu så skulle jag dö lycklig. Jag är så sjukt nöjd med mig själv och trivs med den jag är. 
 
 
 
 
Alltså. Det går inte att beskriva. Jag vill bara tacka Gud för allt. För allt Han har gjort för mig. Jag älskar Honom, av hela mitt hjärta och ingen kan någonsin få mig att tappa den kärleken eller tvivla på min tro. Men jag ville bara säga det, att jag är lycklig. ♥
Dear Dairy | | Kommentera

vad var det för dag nu igen?

Det bästa med sommaren är när man har tappat koll på vad det är för dag. Sen vi åkte till USA har jag knappt haft någon koll alls. Men idag är det fredag! WOOP. Dagen kommer dock spenderas hemma dels eftersom man fortfarande är lite sjuk men även för att det blir lite tjejmys här senare. Just nu pumpas skön sommarmusik ur datorn och jag taggar för att dra ut på en långpromenad med hunden min. Använder nya hudprodukter och även fast jag bara använt dom två gånger nu så är jag redan kär! Man känner sig så fräsch i ansiktet! Så nu springer jag runt utan smink här hemma och tycker faktiskt att jag ser lite bra ut ;) Jag hoppas ni alla får en underbar fredag med massa glääädje!!!
Galen flicka eller vad? Jaja, you just gotta love summer! 
 
Dear Dairy | | Kommentera
Upp