Första inlägget från USA'

Nu sitter man här, i Vermont och skriver sitt första inlägg sen jag åkte för 11 dagar sen. Idag har även exakt halva tiden gått fast det känns som att vi har varit här i en evighet!


De första 9 dagarna spenderades en bit utanför Boston hos Deckers - en sjukt härlig familj! Vi gjorde saker varje dag i en vecka och de sista dagarna blev lite slappare. Dock så har de inte haft någon wifi så det har varit lite dött på den fronten. Om man inte ställt sig vid vägen och snott lite wifi från någon annan. Vilket vi passade på att göra ganska ofta... Dock var det internet väldigt segt!


Men nu är vi här i Waterville, Vermont och väntar på att släktträffen ska ta fart. Vilket den kommer göra inom dom närmsta dagarna. Vi kom fram igår och tog direkt ett dopp i poolen hos pappas kusin Kathy och hennes man. De bor så otroligt fint! Man guppade där i poolen och såg ut på en underbart landskap fullt med skog och berg överallt. Sen gled vi hem till pappas andra kusin Kevin och hans fru - där jag, victoria, michael och johan kommer bo. De bor också sjukt fint! De har två söta hundar och en katt samt några fiskar och en fågel. Nästan som ett zoo ;) Kevin jobbar även på Ben&Jerry's så han får ta hem 3st varje dag. De har en egen frysbox full med B&J! Vi får gå och äta när vi vill och hur mycket vi vill och det finns bara en regel - vi får ta ut alla bitar och slänga resten om vi vill. HIMMELRIKET!!


Idag så ska vi ut i skogen typ på hajking (stavning) och sen ska vi till Kathy&Micke. Det lär bli lite mer update nu för wifi finns i båda husen ;)

Bild från cape cod, längst upp 

Min älskade, underbara drog

Only in America

Boston

Life quote, or something ;)

Dear Dairy | | 3 kommentarer

you can do it, - i know

Nästan packat klart, väntar bara på det sista från tvätten som jag får ta imorgon. Nu ska jag bara skriva ner allt jag ska packa imorgon och fixa då. Sen ska jag sätta mig i johans säng och ladda ner massa musik å ladda över bilder hit. Sen sova några få timmar innan det blir upp igen kl 6 för att som sagt  fixa det sista och sen bege sig mot arlanda! KÖTTARÅÅÅÅÅ
Dear Dairy | | Kommentera

kan inte allt ta slut?

Orkar inte städa mer. Orkar inte packa. Kan inte allt vara över? Kan jag inte bara få gå och lägga mig och vakna till en ny dag där jag beger mig mot arlanda? Prutt. Jag vill bara sitta i sängen och fixa ny musik till min ipod, ladda över massa bilder och ladda kameran. Jag vill fixa naglarna och jag vill känna mig redo, redo för morgondagen. Men nej, inte än. Bara hålla ut!


Smsar med gubben min också... Och det är galet vad jag redan saknar honom! Han sitter på en buss påväg bort från Sverige och du anar inte hur mycket jag önskar att jag satt på den bussen bredvid honom just nu... Nej, jag måste verkligen komma iväg till USA så att jag kan få annat och tänka på och inte bli helt deprimerad och förstörd.
sista bilden på oss innan han for iväg med tåget från tc, ♥
Dear Dairy | | Kommentera
Upp