if i was your boyfriend....

hahhaha assåå gaaah vad jag blir irriterad att justin biebers nya låt fastnat i hjärnan. Jag brukar inte lyssna på sånt, särskilt inte på den senaste tiden men får man en länk så råkar man lyssna. nu har den iaf satt sig fast i huvudet och jag stör mig på att han låter som wannabe justin timberlake... sen så fick jag världens chock för den låten är inte alls lik hans senaste låtar. Tänk att lilla baby pojken nu är boyfriend pojk.

Jaja, heeeelt ointressant. nu sitter vi på svenskan och planerar inför nationella - kuuul. Efter skolan kommer Nina hit och glor på skolan lite inför hennes gymnasieval. Sen ska vi gå på cell ♥

Idag fick jag reda på att min kurssite inte funkat så jag har inte sett alla grejer vi har haft att göra och ligger nu efter i massor! KAOS. Jag orkar inte! Kommer få sitta och kötta hela helgen och lovet!

- - Och ni som kommenterade; jag har sett och kommer svara men har tyvärr inte tid just nu. Eller jag kan svara på en men Charles, du får vänta för kommentaren var så lång ;)

SVAR; Hej Emelie :) Vad roligt att du följer min blogg! Ännu roligare att du också älskar Gud :) Jag går i Södermalmskyrkan, du själv då? ♥
Dear Dairy | | En kommentar

Ledig idag!

Idag vart man ledig, känns skönt! Har ätit frukost men begav mig till sängen igen och ligger nu här och degar på hög nivå. Snart ska jag ta min underbara tid med Gud ♥ myspyyys! Sen ska jag iväg på dans x2, först på steg sen på studio12 :D...... kände bara för att skriva det :)
Dear Dairy | | 2 kommentarer

jag tittar mig i spegeln, - vem är det där?

Jag känner knappt igen mig själv längre. Det är helt sjukt.
Den här helgen så var jag på en encounter. En vad? tänker säkert du. Och det förstår jag att du tänker. Gjorde jag också då jag först fick höra om detta. Men som ni vet så är jag ju kristen och den här encountern var något som vi gjorde i min kyrka, för alla ungdomar denna gång. Då spenderade vi helgen tillsammans och lämnade allt det gamla bakom oss och förlät andra och sig själva och vi fick bara möta Guds kärlek och inse vad han faktiskt har gjort för oss. Jag har varit på encountrar förut men ingen har varit så sjukt grym som den här var! Vi var 300ungdomar och sista "passen" så var så så hypade att vi bara skrek och klappa händerna och stampa i takt och alla hade en sån grym gemenskap!

Den här helgen har lätt varit den bästa i mitt liv! Jag har satt ord på allt, allt fel jag gjort, allt jag känt, allt jag varit med om - allt! Jag känner mig så fri!

Jag har även fått tillbaka den första kärleken till Gud, den där passionen och det är jag så evigt grymt tacksam för! Jag har en gång haft den, men inte på riktigt. Jag trodde det var på riktigt då men det var ingenting som det jag känner nu! Jag har ju alltid varit kristen i hela mitt liv så jag minns inte hur det var när jag var nyfrälst och hade den där första kärleken eftersom jag alltid varit kristen. Men nu har jag fått en sån desperation efter Gud att jag bara har längtat tills den här dagen är slut så att jag kan ta mer personlig tid med Gud och bara läsa bibeln och prata med honom om allt. Jag har märkt en sån stor skillnad på mig själv idag i olika situationer. Jag har slutat få panik när saker uppstår utan jag bara andas ut och automatiskt tänker jag att det där tänker jag inte på nu, utan det tar jag med Gud imorgon. Jag har även en sån där bubblande glädje inom mig att jag bara vill spricka, jag vet att det är den helige anden och det älskar jag! Jag sitter och planerar när dom bästa tillfällena som jag kommer kunna visa så många människor som möjligt att det jag har är det dom också behöver. Jag planerar att det är då det gäller! Alltså, vem är den här tjejen? Det låter inte som mig! - Det är rätt, det låter inte som "mig" för det här är det nya jag! Jag är så förändrad! Jag trodde aldrig i mitt liv att jag skulle kunna få en sån här radikal förändring. Det är så svårt att sätta ord på och för att få er att förstå, men ärligt känner jag knappt igen mig själv och jag älskar det!
Dear Dairy | | Kommentera
Upp