take me away, far far away.

travel travel down that road, oh honey - life aint what you've been told.
En trött flicka säger godnatt efter en lång vandring i ösregnet ♥ Kan dock inte sluta drömma mig bort om vart jag vill resa i mitt liv. Allt jag vill göra, uppleva och se. Jag vill ha sommar nu. Sommarlov, snälla var här nu. Jag orkar inte vänta i 12dagar. 5 skoldagar. Men väntar man på något gott väntar man aldrig för länge, eller hur? Jag får intala mig själv det för att överleva. I alla situationer. Lalala take me home. Galet att det bara är 19dagar kvar tills jag drar hem till USA. Det känns lite sjukt. Overkligt på något sätt. Samtidigt som att USA resan är något man längtat efter i 7år så har jag mina moments när jag inte vill dit. Inte i år. Inte dom datumen. Den här resan kom så fel. Men samtidigt, vad gör man inte för sin släkt liksom?


Jaja, godnatt med er. Imorgon blir en bra dag ♥ det är 1juni och halva året har gått.
Dear Dairy | | Kommentera

people will always talk, so let them.

Jag tycker det är så otroligt komiskt att folk på något sätt känner sitt ansvar att ha koll på allt, att veta allt. Det är verkligen som att "vanliga" människor inte har rätt till sitt privata liv. Som att det är allas business att veta allt. Nej, jag är inte deprimerad eller arg. Jag tycker bara det är så kul att se hur folk verkligen kämpar för att ta reda på någons privatliv. Nu skriver jag allmänt, syftar inte på någon specifik människa eller så utan det här har jag tänkt på länge. Men det är väl något man får ta antar jag? Att folk snackar och rotar. För så kommer det alltid att vara.

Men ändå så har ju personen i fråga rätt att hålla vad den vill hemligt. Om den känner att det är för privat - låt den. Ingen annan har något med saken att göra. Det spelar ingen roll hur bra vän du är med den, den väljer själv vad den vill säga och inte säga. Så enkelt är det.


Jag säger inte att jag är perfekt och att jag aldrig är aldrig nyfiken. Jag är alltid nyfiken men jag respekterar när folk vill berätta och inte berätta. Förutom med mina närmaste vänner - där kräver jag allt ;) haha. Nejmen med dom jag känner att jag kan kräva så gör jag det. När jag vet att personen klarar det. Men man måste ju även känna av situationen. Låt personen säga när den är redo, tvinga ALDRIG fram något.


ja,a... tänk om alla kunde känna så på någon nivå... livet skulle nog bli en aning lättare. Men samtidigt är allt det här skönheten med livet också, det här lilla kaoset.
Dear Dairy | | Kommentera

lås, hit och dit.

Ja, jag hade lås på bloggen. Kände att jag behövde det en liten stund. Så nu vet ni. & ja, jag vet att jag säkert tappat massor med läsare pga detta but i dont care :D wooopwooopp.

Den här helgen har varit sjukt bra. Firade Paula i fredags och somnade ute på altanen i soffan när alla dragit hem. Åkte bil med mamma hem sen vid sju på morgonen och sov lite till innan det var dags för städning och fix ute. Gick på promenad i typ två timmar tror jag att det var också... Två gånger... Höhö. Självklart var även jag en av alla som satt bänkade vid ESC och höll andan då Sverige kammade hem poäng efter poäng. Men liksom vad hände med Italien?? Måste haft strömavbrott när Sverige sjöng... Har knappt sovit något denna helg heller, 11tim på tre nätter... Det är lite illa.


Men, jag har haft en galet bra helg! Tog årets första dopp idag också - WOOOOOP. Det brukar alltid ske i mitten av juni men inte år inte :)
Dear Dairy | | Kommentera
Upp