innohubs

ATM sitter man i nackas stadshus och dokumenterar EUs projekt Innohubs som avslutas idag. Här är man fast till 5 ikväll... Men det blir bra!!


| | Kommentera

den där roliga tiden

I fredags kom min älskling hit till sthlm ♥ som jag saknat honom!!! På cafékvällen i kyrkan hjälpte vi även till i cafét och jag lärde mig kaffemaskinen! WOOP. Ska även gå barista kurs i januari så sen lär jag va pro'. Hur som haver så var även andra små uppsalabor i sthlm över fredagen vilket var väldans trevligt! Då lördagen kom var det familjemorgon med hela familjen inkl småtottarna noah och celine. Hur mysigt som helst!
 
Sen blev det av mot födelsedagsfirande utav min älskade debbi ♥ Sov över där och på söndagen gjorde man ett fin besök hos Nina innan jag och mamma drog iväg till IKEA och handla julsaker. Jag plockade även med mig några ljusslingor och en stång jag bestämt mig för att hänga kort i. Kreativ Therese.
 
Det blev ingen skola för mig idag för jag har inte kunnat sova på hela natten pga magont. Yes, it's that time of the month and I just love it! Men nu mår jag lite bättre, efter att mamma hittat den ena å den andra tabletten å tryckt i mig, så nu ska jag snart iväg till farsta och vara barnvakt åt småttingarna. Ska även försöka hinna göra några skolarbeten innan jag somnar. 
 
Nu vet ni det liksom, otroligt roligt samt intressant inlägg. But that's life. I guess.
Dear Dairy | | Kommentera

Onsdag 21 November

God morshning people!
Världens onödigaste morgon har det varit för min del - vi har evenemang till lunch och min grupp har ingenting å göra alltså har jag suttit här å gjort nada. Gjort lite svenska men det är väldigt segt. Efter skolan ska jag hem & jogga sen plugga. Pluggish pluggish. Dags å ta tag i grejerna man har å göra. 
 
ATM sitter jag å pratar med min prinskorv ♥ jag har bestämt att vi ska plugga tillsammans genom telefonen för han börjar inte förens 10.45
 
Dear Dairy | | Kommentera
Upp