you can read all about it

Godmorgon people! en snabbis kommer nu. påväg mot skolan jao. vad säger vädret? ena hemsidan säger sol hela dagen andra säger regn. vi hoppas & ber på att solsidan har rätt. ha en go' valborg gott folk! &nej, det är ingen seriös bild. just to make that clear.
Dear Dairy | | Kommentera

let me take you back and make you smile,

nyduschad och full med äcklig mat. marabou & hamburgare. beach tvåtusentretton here i come liksom. trött och irriterad på allt plugg. trött på livet och jag känner bara att just nu vill jag ge upp. men när jag inte orkar, när min styrka inte längre finns kvar, när jag tar slut - då bär Han mig. ♥. dags att gå och lägga mig. se fram emot morgondagen.
 
något jag tänkt på de senaste dagarna är att för exakt ett år sedan igår så började hela historien för mig och christian. det var på min fest förra året, 28 april, som han tog min hand efter handmassagen han gett mig. det var idag för ett år sedan som jag var så galet förvirrad. smsade för fullt med kompisar i uppsala och sa absolut ingenting av mina känslor ifall det inte skulle bli något. varför hörde han inte av sig till mig liksom? och så kom morgondagen. valborg 2012. min hjärna var på en annan plats och christian var det enda som fanns i mitt huvud. förvirring. rädsla. så mycket känslor. vi dansade i rågsved och jag gjorde så mycket fel att det är pinsamt. fruktansvärt pinsamt. men det var inte mitt fel att jag inte kunde koncentera mig. satt hemma hos paula med emil efterråt och vi grillade, pratade och hade det så mysigt. vi pratade om christian och varför han aldrig hörde av sig. "woodie, jag lovar dig att han just nu funderar på att ringa dig, att han inte riktigt vågar för han vill inte förlora dig" & med dessa ord så ringde min telefon. samtalet gick inte som jag väntat mig och jag var fruktansvärt arg och besviken. men där fanns dom, emil & paula vid min sida och var dom vännerna jag inte trodde existerade ♥. De sa de rätta sakerna och fanns där. Åh, jag börjar nästan gråta bara jag tänker på den kvällen. Hur jobbig den var men hur den blev den bästa kvällen/natten jag varit med om tack vare dom. & tänk att allt detta var för exakt ett år sedan. Det känns helt sjuk. Galet. time flies som man brukar säga... tacksam är iaf vad jag är, väldigt tacksam. 
Dear Dairy | | Kommentera

tro är en övertygelse

Plugg, plugg, plugg. Men snart är det över. Ljusglimten i tunneln syns. Jag vill bara springa fram till den och inte blicka tillbaka. Tyvärr så har jag inte dom skillsen, att spola fram tiden. Jag känner ändå på mig att mitt i denna kaotiska månad som ligger framför så börjar den bästa tiden på året nu. Så galet mycket att se fram emot. Vädret blir bättre. Grillningar med vänner blir ett måste. Skönt häng. Massor med skratt och härliga tider. Jag vet ingenting men jag vet att det kommer att gå bra. Faith. 
 
Börjar bli väldans trött på min design nu också. Vill göra om och göra rätt. Jag vet ganska säkert hur jag vill ha min design men jag saknar kunskapen att kunna fixa det. Otroligt sorgligt med tanke på att jag faktiskt vet hur jag vill ha det.
 
Ingen bild, tyvärr. Kanske sen. Kanske inte.
Dear Dairy | | Kommentera
Upp