starbucks

sitter atm på starbucks mitt i warszawa å myser med min kära syster :) det gick bra å komma ner. En väldigt snabb flygresa var det, hann knappt reagera på att vi va uppe i luften. Nu ska vi vandra lite i stan sen hem å äta. Imorgon kmr vi oxå förmodligen gå runt i affärer :) hehe, eller nått.
| | Kommentera

aldrig mer fötterna på jorden

jag har verkligen problem att packa. ett stort problem. riktigt problem. klarar inte av det. vet aldrig vad jag ska ha med mig och drar ut på allt. inte att börja. eller jo, det drar jag också ut på. men det jag syftade på var att jag tar typ 2tim på mig att packa. verkligen hundra år. samtidigt som jag packar lyssnar jag på musik och läser lite bloggar lite då och då eller vandrar runt en stund på fejjan. måste liksom få lite inspiration känner jag. allt som ska med. vart det ska vara. vad ska jag ha imorgon? packningens funderingar. lyssnar samtidigt på oskar linnros nya låt, men tror jag ska byta nu efter att ha lyssnat på den typ 10ggr på raken. dags för lite mumford & sons känner jag. innan min älskling ringer mig på skype och han får hjälpa mig med min packning. hehe.
Dear Dairy | | Kommentera

fly like an eagle,

Igår skrev jag ut mitt boardingpass och checkade alltså in. Köpte bussbiljett till och från Skavsta samt skrev ut dom. Allt är fixat. Förutom packningen. Wehå. Måste fixa det idag annars blir jag utan packning. Bussen lämnar centralen prick 8 så det blir tidig morgon men jag missar skolan. Ska nog se på film på väg ner till skavsta tror jag. Känner att detta inlägg inte leder någonstans. Bara massa bajs information. Roligt värre.
 
Sitter i skolan atm och lyssnar på Spanarna för vi ska tydligen göra en liknande talkshow på engelskan. Spännande. Sen har jag jobb. ÅH VAD KUL. noterade ni min ironi? Jag känner mig inte alls på pepp på att jobba. men bara för att jag inte är det så ska jag säga att jag är det. JAG ÄR FETT PEPPAD. så, nu vet ni det. Ska hur som haver bli skönt att komma iväg till polenskiland. Måste dock se till att plugga lite matte och göra lite uppgifter där. Skolan tar över mitt liv liksom. Men här i veckan blir vi alla inbjudna till en grupp på facebook som hette "Nacka Studenten 2014" och plötsligt slog det till - vi går ut nästa år och det är dags att börja planera. När sommarlovet kommer börjar det sista utav allt. Sista sommarlovet. Sista skolstarten. Sista höstlovet. Sista jullovet. Sista höstterminen. Sista vårterminen. Sista sportlovet. Sista påsklovet. Sista allt. Sen den sista och första och enda - studenten. Oj therese, nu blev det sådär mycket tänk igen. Förlåt ;)
Dear Dairy | | En kommentar
Upp