kill me

Sitter just nu i västerhaninge, fast. Jag är fast! i hate you sl. Har varit galet kissnödig sen kl 3 idag och varför har jag inte kissat tidigare? jag vet inte. Nästa pendel till nynäs lämna stan nu. Kommer då ha varit fast i vh i över en timme när den kmr hit pga att en äcklig buss inte kunde vänta 5min på ett tåg som va 40min sent. Kommer missa bussen i ösmo oxå å nästa går efter kl 10. Jag mår jätte dåligt efter donken maten. Jag kommer börja gråta. Fast först kissa på mig för jag är så där äckligt kissnödig. Jag behöver plugga till matteprovet oxå.

Försov mig imorse, hann inte duscha å fräscha till mig, glömde gymkläderna, är i stan över 1tim innan vi börja för pappa va tvungen att va inne då. I skolan kommer aldrig min lärare så inget händer fram tills kl 11. Efter skolan gymmar jag å dör. Tänkte att där kanske dagen vände. Nej. Då hände allt andra. Jag vill seriöst bara gråta. Lägga mig på marken å gråta. För pappas mobil har inga batterier, mamma jobbar å min mobil dör snart.

Någon vakna på fel sida idag. Jag ska kissa på dig som försökt att förstöra min dag.
| | Kommentera

the perks of being a wallflower


Den här filmen. Perfektion. Jag började nästan gråta. Jag måste se den! Jag måste! Jag måste läsa boken. Den visades aldrig i Sverige och vet inte om den kommer göra det... Besvikelse. Jag känner igen mig så mycket i allt. Livet. That's life. Åh, wallflower ♥
Dear Dairy | | Kommentera

Bättre tider,

Skolarbete efter skolarbete blir klart. Snön smälter mer och mer. Det blir varmare och varmare. Solen går ner senare och senare. Glädjen blir större och större. Tiden med Gud blir längre och längre. Livet känns bättre och bättre. Jo, det går mot bättre tider. 
 
Spanska prov imorgon, matte prov på torsdag och ledighet på fredag. Sköna dagar. Ska lämna syster på Arlanda på fredag sen förmodligen bege mig mot Uppsala och hänga med min pojk i helgen ♥ Gymmet på lördag sen plugga klart allt det sista. Det ska bli fint väder på fredag och lördag så jag kanske drar ut och fotar lite med min pöjk. We'll see. Vill ha fina parbilder på oss också! Så om det är någon som har lite fotosug ställer vi gärna upp ;) hehe. 
Dear Dairy | | Kommentera
Upp