awkward,

Det här sommarlovet har gått för sjukt fort. Det är inte okej någonstans. Det är inte slut förens om typ 3 veckor eller något, men fortfarande. Jag vill ta massor med bilder och mobilblogga men min mobil är helt knas. MEN - jag har beställt en ny mobil och ska bomba den med nya appar så jag kan mobilblogga bättre. 
 
Här omdagen så fick jag en infinity ring av min älsklings favorit ♥ det är för vårat 1år tillsammans & jag skulle fått den på årsdagen men det var lite komplikationer så den kom nu. Men bättre sent än aldrig liksom. Hur som haver så blev jag såklart sjukt sjukt glad! Jag hade föreställt mig hur min infinity ring skulle se ut med massa diamanter och sånt men den här var bara så perfekt! Tunt tunt silverband med en liten tjockare infinity ring och med diamanter på ena sidan. Perfekt storlek runt finger och på infinity ringen. SÅ LYCKLIG!! jag vet att ringen ser sjukt liten ut på bilden men tro mig - den är inte så liten ;)
 
Jag har även sett till och bada varje dag i våran pool & njutit av kvällsdoppen. Så people - feel free att komma hit och bada.
 
Dear Dairy | | En kommentar

i take a deep breath

Dålig update, jo jag vet. Men jag skyller på att jag varit med släkten och gjort massor dygnet runt. Har inte haft datorn i mitt knä på en hel vecka. Vilket jag tycker är en ganska bra orsak till min brist på inlägg. Idag ska vi iväg till stan & turista lite sen gå på grönan. Wehå. Untz untz. Typ något sånt? 
 
- Nej nu ska jag sminka till mig lite sen drar vi iväg! 
Dear Dairy | | Kommentera

let me hear you say summer

I skrivandes stund sitter jag på bussen på väg till Arlanda och ska möta upp mina kära släktingar som kommer hit från USA i en vecka. Det ska bli riktigt kul att ha dom här! Dagarna i Uppsala gick galet fort och även fast jag för det mesta vandrat runt forever alone så har jag haft ett par galet bra dagar. Tacksamheten över mina vänner i den staden är enorm.

igår och idag kom värmen. Den skulle kommit i måndags och jag hade packat enligt dom planeringarna men men, bättre sent än aldrig? Ser i alla fall fram emot att hoppa i poolen när jag kommer hem och svalka mig. Oj vad jag känner att detta inlägg är fett bra. eller typ inte.

Dear Dairy | | Kommentera
Upp