golvad

Känner mig gammal men jag tror att det bara handlar om att jag inte varit så smart. Jag vet att jag inte skrivit på hundra år känns det som så på min systers begäran skriver jag nu en liten kortis innan jag somnar. Midsommardagarna kom och det innehöll till sin tradition försäljning, grillning samt nattdopp. Tidigt på lördagsmorgonen drog jag och min prins till Blidö för några dagar där. Tog båten från stockholm och mådde så sjukt dåligt. Hatar den storleken på båtar. Känns inte okej. Men dagarna där var helt underbara och vi badade massor, paddlade kajak och rodde ut havets mitt där vi stannade och låg i båten med filtar och kuddar. Hur mysigt som helst! Sjukt tacksam över de dagarna ♥ Sen kom man tillbaka till verkligheten och jag har jobbat nästan varje dag. Var även på konsert i torsdag & lyssnade på the Script. Helt sjukt kväll. Galet. Finner inga ord.
 
I fredags åkte vi till fredrik & rebecka och fikade. Efter det åkte jag in till stan och hade lite ensamtid med min älskling. Middag & bio. Vi tittade på the Internship & jag säger bara att den är fett sevärd. Se den. MEN, kolla inte upp den innan eller någonting. Det bästa är att titta på den & inte veta någonting. Sen kom lördagen & min absolut bästa favorit blev ett år äldre. Nu har jag en äldre pojkvän än vad jag är och han har inlett sitt sista år i tonåren. Det blev en lördag med frukost på sängen, dans inför Globen, lunch på stan med vänner, glass, affärstittande, picknick i kungsan med hela sthlm och en skön couch-surfare, donken & sen nattbio. Descpicable Me 2 blev det. Helt underbar! Dock var jag helt sjukt trött & kände att jag höll på att bli sjuk under hela lördagen eftersom jag sovit så dåligt i en veckas tid nästan så jag höll på att somna av utmattning men tvingade mig att hålla mig vaken och när slutet kom skrattade jag högst av alla i hela salongen och jag skrattade så att jag grät. Min sista enerigkick kom då och jag var unstoppable. Haha. Tog nattbussen hem till Emma och somnade där. Vaknade efter ca 4tim och åkte till kyrkan. Var helt död och mådde så sjukt dåligt. Jag är helt slut. Min röst har svikigt mig och jag är sjuk. Därför ligger jag nu i sängen och har legat här i 1tim. Jag vill sova för att må bättre imorgon eftersom det är dags för ännu en jobbvecka. Wehå. 
 
Såååå, nu vet ni people vad jag har haft för mig. God natt 
Dear Dairy | | Kommentera

they say the best love is insane

Kära dagbok, här kommer ett helt meningslöst inlägg som jag endast skriver för att jag ska ha något att titta tillbaka till & minnas mer än vad mitt lilla minne klarar av. Enjoy.
 
Jag jobbade igår & har fått världens bästa jobb! Är så tacksam till Gud. Det är sjukt vad saker blir bra när man lämnar allt åt Honom. Helt cray cray. Nu ska jag iaf iväg till stan & möta upp min fina syster för en lunch ♥ Hon kommer nämligen hem å hälsar på över midsommar. Ska bli riktigt mysigt & det sjuka är att när hon åker hem på söndag är det bara 25 dagar kvar tills hon flyttar hem efter nästan 6 månader i Polen. Sjukt vad tiden går galet fort. Topshop startar sin rea idag också så jag ska försöka shoppa lite av mitt presentkort jag har där. Sommarkläder är jag i stort behov av. Hoppas ni andra har den bra & får en skön torsdag! 
Dear Dairy | | Kommentera

you know that moment

När man vet något som ingen annan vet & man bara längtar till framtiden. Man vet att den tiden som kommer nu kommer vara den bästa i hela mitt liv. Det kommer vara något som formar mig och som kan avgöra hela min framtid. Jag är så taggad och exalterad. Framtiden är imorgon. Det är nu. Ett sånt där beslut. Men ett beslut är tomt om det inte tas med motivation och en plan. Med beslutsamhet. Annars faller det. And this ain't fallin.
 
Dear Dairy | | Kommentera
Upp