no hate liksom

Idag är ännu en sån där dag som man hatar sin mattebok och kan knappt vänta tills man får elda upp den och dansa runt dens lågor. Jag är trött på matte och jag förstår ingenting. Jag försöker intala mig själv att jag visst förstår och att jag kommer klara det eftersom ord har makt men jag tvivlar ändå. Fast jag får inte misslyckas. Det är sista chansen provet för att klara kursen och om jag inte klarar provet blir det ett fint F. Det får inte alls ske! Icke sa nicke på hög nivå. Men det finns ett ljus. På torsdag har jag gjort mitt sista prov i matte och jag kommer aldrig mer på minst 2år titta på en mattebok. Om jag klarar provet dvs. Eller nej, - jag KOMMER klara provet. Pepptalk people, pepptalk. 
 
Men kära mattebok, jag kommer inte sakna dig & jag känner inte alls för tacka för tiden som varit. För du har inte bidragit med någonting. Möjligtvis en grads ökad kunskap men annars är det bara ångest och panik som du kommit med. Jag hoppas jag får elda dig när vår sk "relation" är över och jag hoppas du brinner länge. 
Dear Dairy | | Kommentera

empty

Usch. Det här är inte min dag, eller min tid just nu. Jag har absolut ingen motivation på någon som helst nivå överhuvudtaget. Jag orkar ingenting. Jag orkar inte plugga. Jag orkar inte lämna huset. Jag orkar inte. Jag måste. Jag måste verkligen men jag orkar inte. Därför gör jag ingenting. Det är inte bra, jag vet. Men vad ska jag göra? Jag vet att man bara ska kämpa vidare, kämpa på. Men jag orkar inte. Inte just nu. Jag vet inte vad jag ska göra för att få motivation. För att kötta igenom allt. 
Dear Dairy | | Kommentera

define gravity

Har haft ett par sjukt sköna dagar. Hittat min inre shopaholic själ och handlat massor. Dock inte kläder utan mer saker. Hehe. Varit på en sjukt fin vigsel & firat min underbara Paula ♥ Jag är även så sjukt tacksam. Tacksam över mina vänner. De som alltid finns där för mig & hjälper mig när jag är jobbig och har panik. Vad skulle jag gjort utan er? Jag vill skriva en lång text men jag låter det vara. Jag tar istället upp ett nytt ämne och låter er därför få grubbla & tänka över frågan vad lojalitet är. Något min mamma pratat med mig om idag och jag känner att jag haft fel bild på det vid många tillfällen. Ni behöver inte kommentera om ni inte vill men jag skulle jätte gärna höra er definition av vad lojalitet är. Förmodligen så kommer jag skriva något inlägg om det imorgon. 
 
Massor med kramar på er, nu ska jag hoppa i säng, prata med min prins & skriva lite i min nyköpta dagbok.
Dear Dairy | | Kommentera
Upp