we are full of stories to be told.

Im just a teenager with a lot of thoughts. Så mycket tankar. Det är egentligen galet och kanske lite sjukt... Att så mycket tankar kan rymmas inom en? Livet och allt vad det innebär. Men inte på det ytliga eller djupa, utan det nedgrävda. Så djupt att man nästintill drunknar. Det är jag. Jag har alltid varit så, fundersam och tänkande. Det har jag alltid vetat om och jag har liksom embraced it. Det har gjort mig till mig. Att jag tar vara på alla ögonblick eftersom jag tänker så mycket. Men det är även negativt och ibland orkar man bara inte. Man tänker för mycket och skapar saker som inte existerar. Den senaste tiden har jag inte alls tänkt mycket. Och det är även under den tiden som jag varit så fövirrad med mig själv. Det är som att tänkandet har gjort mig till den jag är och när jag inte tänkt som jag gjort har jag bara blivit förvirrad. Kanske är mitt tänkande svar på allt i mitt liv? 
 
Jag har så mycket inom mig att jag inte vet hur jag ska få ur allt. Det känns som att jag vet så mycket men vet inte hur, vart eller när jag ska få fram det. Jag minns när jag gick i 8an eller 9an och det enda jag ville var att lära känna massor med människor för att få höra deras livsstories. Jag vill höra folks liv. Jag vill veta deras bagage. Det är något med mig som vill det. Veta varför de tänker som de gör och hur de ser på livet. Hur deras syn på den såkallade verkligheten är. Det känns som att jag skulle bli mycket smartare då. Och det är det jag vill. Jag vill bli smart. Smart på livet. Jag vill kunna fatta kloka beslut och ge visa svar. Jag vill vara mätt på livet när jag dör. 
 
Det känns som att jag ser på livet på ett sånt annorlunda sätt än alla andra. Särskilt alla andra i min skola, min klass. När jag ser på dom ser jag inte bara det ytliga,... det är som att jag ser in i dom och hör deras själ när de pratar. Som att jag hör vart ifrån orden kommer och varför. Men jag vet inte, jag kanske bara önskar att jag visste?
 
Dear Dairy | | Kommentera

just one of those days.

Jag känner på mig att morgondagen kommer bli en sån där lång och tråkig dag där man bara vill sitta hemma och dricka te, kolla på serier och ta tag i livet sakta men säkert. Jag har inte någon lust alls att åka till skolan, att gå upp sjukt tidigt och sega mig igenom ännu en dag. Så mycket skolarbeten. Jag tror jag drunknar. Längtar tills mina nya rosa koppar kommer och jag får sitta i mjukiskläder och dricka te i dom. Söder te. Den bästa ♥ 
 
Jag vill få en riktig snödag innan skolan är över för denna termin. Så att jag måste sitta inne och mysa. Värma mig  vid öppna brasan och sitta under gigantiska filtar. Göra om mitt rum och verkligen bo där... Bort drömmer jag mig och jag vet inte om jag vill komma tillbaka...
 
 
Jag kände bara för att skriva av mig lite... eftersom jag sällan gör det nu för tiden... 
Dear Dairy | | Kommentera

Livet i Skåne

Är på Konsum med farfar och ett gäng tjejer kommer in i butiken och låter rätt så högt. Farfar tittar på mig, skakar på huvudet och ler "usch, sånna där fjårtisar"

Hahah, ❤
Dear Dairy | | Kommentera
Upp