Höstlov

Höstlovet är kommen & att det är höst känns i vädret på riktigt nu... Inte det där konstiga men underbara vädret vi hade för bara några veckor sedan. Jag är i blandade känslor men älskar livet. Jag är verkligen i det där ögonblicket av kärlek till allt i livet. Ser fram emot decembers slut och jag får sitta och reflektera över detta år. Det är bara 64 dagar kvar. It's kinda cray if you ask me. Något positivt jag bara tänkte säga är att jag bestämt mig för att updatera mer. Mer update to the people. 
 
Jag vill säga så mycket men det skulle bli så kaotiskt i detta inlägg då. Kan väll bara berätta om the moment; sitter i fåtöljen i vardagsrummet med musik pumpandes från högtalarna och min lilla lurv vid mina fötter. Min älskade lilla Chakko ♥ Ska göra massor med skolarbeten idag så jag har det gjort och kan njuta mer av lovet. 
 
 
Dear Dairy | | Kommentera

I'm falling

Det är något speciellt med hösten. Vet inte riktigt vad och det är omöjligt att ta på det. Det är någonting i kylan och regnet som får en att bli aldelles lugn och komma in i ett myshumör. Det är något med mörkret och de fallna löven som får en att koppla bort och ta in hösten. Men vad? 
Jag lyssnar alltid på lugnare och mer betydelsefulla låtar på hösten och dränker mig under hög volym. Det är något med hösten som jag älskar! Även fast man inte får någonting av det man ser på alla höstbilder så som de där stora ljusa sockorna och den gigantiska halsduken med den perfekta te koppen så faller man pladaskt och blir kär. Jag faller som löven på träden... Sakta men väl nere blir jag dränkt av allt och trycks in i asfalten där jag gör mitt märke, mitt märke i hjärtat där jag förevigt kommer ha en kärlek till hösten. 

Jag önskar så att jag kunde förstå vad det är som gör hösten så underbar och inte bara mörk, blöt och kall. Älskade höst ❤ 
Dear Dairy | | Kommentera

Forever alone

Knappt kunnat sova något inatt och blev hemma idag, yay. Eller inte. Just nu är jag trött på mig själv och orkar inte. Gick upp till mormor och morfar tidigare idag och fikade med mormor medans morfar var på älgjakt :) sen har jag strejkat matbristen i huset med att endast titta på the carrie diaires men nu ska jag ut med hunden och förhoppningsvis hitta något mer att stoppa i munnen än den lilla tårtbiten jag tidigare stoppa i mig från igår. 

Dear Dairy | | Kommentera
Upp