Du&jag

Det är jag och Gud, hela livet, & så kommer det att förevigt vara. Jag älskar Honom av hela mitt hjärta och kan inte tänka mig ett liv utan Honom. Together we will change the world. Och om du inte känner honom måste jag bara säga att maaan, you're missing out!!

Dear Dairy | | Kommentera

Det blev lite långt

Vet ni en sak som slog mig ganska nyligen? Att jag är faktiskt trött på att hela tiden, ganska konstant, få höra att jag "verkligen borde flytta snart" och frågor som "när jag ska flytta". Jag vet det där. Det är liksom jag som bor där jag bor, inte de som kommenterar att jag borde flytta. Som om jag aldrig tänkt tanken? 

Idag noterade jag att jag nådde mitt hem ungefär 2tim20min efter att min sista lektion slutat. Det tog alltså 2tim i resande och sen 20min med allt gående och då är gående från klassrum till skåp, från skåp till hållplats, från tc till pendeln och ah, ni fattar grejen, inräknat. Själva resandet i sig ska ta ca 1tim54min typ som max men det är allt annat runt om som plusar på. Jag har då levt i det här i ca 5år, alltså vet jag att jag borde flytta. Och när kommentarer kommer så som "hur orkar du?!" eller "jag skulle aldrig palla" så vet jag inte riktigt vad jag ska säga... Saken är den att jag orkar inte. Resandet tar sjukt mycket på mig och jag orkar oftast ingenting när jag kommer hem. Mitt liv består typ av resandet och inget gör jag på min fritid för jag har inget sådant. Samtidigt har jag vant mig vid resandet så det känns inte alls långt och ibland är det skönt att ha tid på sig att kolla allt som finns på mobilen och internet samt lyssna på samma låtar om och om igen för musikbiblioteket inte är så stort. Men bara för att jag har vant mig betyder det inte att det inte är jobbigt. Och jo, om du skulle vara i min sits så skulle du vist palla för du skulle inte ha något annat val. Plus att det har sina ljusa stunder så som när man vandrar hem en stjärnklar kväll och man ser hela vintergatan på himlen eller alla sommarkvällar och solen nästan inte går ner. Naturen är gudomlig och det är dom stunderna som allt är värt det. Men det är fortfarande jobbigt. 

"Men varför flyttar du inte bara närmare stan??" Jo men om det vore så lätt. Nummer ett så behöver jag ett fast jobb och jag pluggar just nu så det är lite kört. Sen så har inte mina föräldrar den cashflowen att de kan betala min lägenhet vilket jag inte heller hade velat för då skulle det inte kännas som min och jag skulle lika gärna kunna bo hemma eftersom jag ändå inte skulle utvecklas som vuxen. En annan sak är ju också den att första lägenheten vill man helst dela med någon men alla bor så bra så ingen känner ett behov av att flytta. Och egentligen bor jag också väldigt bra med eget rum och en fantastisk familj som jag älskar att vara omringad utav, det är ju bara det att jag bor så långt bort...

Slutklämmen dåra; jag vet att jag borde flytta så snälla, det gör absolut inget bättre med att du ska kommentera den vetskapen jag alltid vetat till viss procent och sen så känns dina påståenden inte riktigt korrekta eftersom du inte riktigt vet hur det är att bo här på gott och ont. För jag älskar det bara det att det tar sån tid.


Lite kvällstankar sisådär ;)
Dear Dairy | | Kommentera

stunden '14

Idag har vi haft mössprovning & det var då man faktiskt insåg att det är vår tur nu. Det är inte alls långt kvar tills vi klär på oss vita klänningar, fixar håret och sätter på oss mössorna vi provade idag. Vi håller just nu på att betala av flaket och depositionen på skivan så allt är nästan fixat. Nu fattas bara det nästan viktigaste utav allt = klänningen! Man vill ju ha den perfekta klänningen och inte heller någon som nån annan har. Åh, det är så svårt det där! Funderar på att försöka fixa min snart och beställa hem så att jag har tid att skicka tillbaka och hitta ny om det skulle vara så. 
 
GAAAH, TAAAGGAAAA #stunden14
Dear Dairy | | Kommentera
Upp