en lycklig dag

Jag sitter och kollar igenom massor med bilder som togs på studenten & jag minns tillbaka. Ett varmt lyckorus fyller min kropp och det enda jag känner är att det var verkligen den lyckligaste dagen i mitt liv. Känslorna går inte att beskriva. Det är något man måste uppleva för att förstå på riktigt. För det är helt sjukt. Så mycket lycka. Så mycket glädje. Helt overkligt. Från färden till champanjefrukosten. Skrattet. Alla bilder. Alla blickar. Alla kramar. Alla ord man aldrig tidigare sagt och kanske aldrig mer kommer säga. Taxifärden till skolan. Musiken som dunkades så högt och man levde i någon stor euforibubbla. Vi var infinite. Så enormt infinite. Möss-skrivningen. Fotograferingen. Lunchen. Talen. Videosarna. Det otroliga bubblet inom en i väntan på att få springa ut. Man ville gråta. Av lycka. Allt var så obeskrivligt. Men jag minns, och det kommer jag för alltid att göra. 
 
Dear Dairy | | Kommentera

en helt vanlig lördag.

(Detta inlägg skulle upp igår egentligen)
 
Nu sitter jag här igen. På ett kafé efter ett långt jobbpass. Jag har inte bråttom hem & jag njuter av att sitta själv för en stund. För ett år sedan tyckte jag synd om alla som satt själva någonstans, mitt hjärta värkte. Och det gör det fortfarande, men inte lika mycket. För jag vet att ensamhet ibland är det bästa som finns, om man väljer det själv. 
 
Det här är mitt liv. Jag är 19år, jobbar i en klädbutik & ska börja plugga på universitetet om knappt två veckor. Och jag som liksom nyss tog studenten! Visst känns det lite underligt när alla andra börjar skolan igen men egentligen känns det inget alls. Det känns bara naturligt. Jag tänker inte ens på det. Bara när jag kommer på att det inte känns något... 
 
Jag vill bara säga att jag älskar livet! Även fast man har sjukt mycket hinder med jobbiga pass etc som ändå bara är vardagsproblem men även större, så älskar jag livet!
Dear Dairy | | Kommentera
Upp