365 of 365

Detta, kära läsare, blir mitt sista inlägg för tvåtusenfjorton. Vilket år det har varit! Helt sjukt. Helt klart det bästa året i mitt liv, so far. Jag tänker inte skriva ett långt inlägg om detta år utan det har jag bestämt mig för att skriva sen, i tvåtusenfemton. Jag vet att mina "dröm-inlägg" försvann och det var helt enkelt på grund av den simpla anledningen till att jag haft så mycket att göra och så mycket som hänt. Just nu befinner jag mig i Åre, nästan högst upp på ett berg. Fyrverkerierna har redan börjat & våra panorama fönster fylls av synen. Häftig känsla minst sagt. Jag är så stolt över att denna resa blev av! Vi har åkt snowboard & skidor, åkt på utflykt och handlat fyra vagnar fulla med mat två gånger. Paljettklänningen och de röda läpparna är på plats & just nu väntar vi på att trerätters middagen ska ta fart. 
 
Det senaste dygnet har man försökt att reflektera lite mer på året som har gått men jag har inte riktigt haft tiden. Glad att jag gjorde det innan vi drog iväg. Därför vill jag vänta med att skriva en reflektion. Utan det jag vill avsluta detta år med på bloggen är ett citat jag nyss såg. Jag kände att detta ska jag bära med mig för 2015. "Mitt citat" för 2014 var "she believed she could, so she did" & detta känns så klockrent för det året som ligger framför. 
 
Jag hoppas ni alla blivit rikare på kunskap detta år! Kunskap om vem du är, kunskap om vad du gillar och ogillar, kunskap inom ett nytt ämne, kunskap inom något du trodde du visste allt inom, kunskap inom vad som helst. Jag hoppas att du går in i 2015 med en starkare själ och jag hoppas att du är exalterad över ett nytt år. Även om du inte har allt planerat eller ens några förväntningar på året så kom ihåg att du är in charge. 
GOTT NYTT ÅR KÄRA VÄNNER ♥ vi hörs nästa år!
 
Dear Dairy | | Kommentera

yas

 
Dear Dairy | | Kommentera

I'm standing infront of you

" Sitter på pendeln & lyssnar på en av mina favoritlåtar. Jag har varit obsessed med den i lite över en vecka och nu ger den så mycket känslor. Jag sitter och reflekterar. Jag reflekterar över dagen, veckan, månaden och året som gått. Och jag finner mig så tacksam. Ord kan inte beskriva riktigt hur tacksam jag är. Jag är tacksam över så mycket. Men mest är jag tacksam till Gud över det här året och över att Han har tagit mig hit. Att Han har burit mig och format mig. Jag är tacksam över den jag är och vart jag är. Den jag formats till att börja bli. Jag är så innerligt tacksam! Jag önskar att ni kunde vara i mina tankar och känslor så att ni skulle kunna förstå. Att se hur Gud burit mig i allt och att allt jag skrev i början av året blivit sant. Drömmar samt tankar och funderingar.
 
Ibland kan man drömma om saker och tänka på situationer och man får sig en bild av hur det komemr bli eller ske men baserat på mina egna erfarenheter så blir det inte så. Det blir bättre. När man inser att det inte blir på det sättet du tänkr blir man rädd... Eller rättare sagt skrämd kanske...
 
I början av året beskrev jag 2014 som en fantastisk tavla. Helt ärligt så vet jag inte varför. Jag var lite osäker inom mig till varför jag beskrev det så eftersom jag var rädd att det inte skulle bli så... Så jag vågade inte ens säga det i ord... Men jag gjorde det i alla fall... Lite halvt... Men jag skrev ner det. Att 2014 är en vacker tavla där man inte ser slutet än. Man ser små glimtar och kanske kan föreställa sig hur slutet blir. Man har lite färger just nu men i slutet av året kommer jag kunna blicka tillbaka och titta på denna nu färdiga tavla. Jag kommer kunna se slutresultatet och se att alla delar, allt jag gått igenom, allt som hänt, behövdes för att få slutresultatet.
 
Och här är jag nu" 
 
- 14 december 2014
 
Så enormt tacksam att Gud tagit mig igenom allt. Att Han varit med mig i hela denna process att måla 2014s tavla. 
Dear Dairy | | Kommentera
Upp