hey

 
SÅ känner jag mig just nu. Overkligt lycklig. Över vad? Jag vet inte... Livet, I guess. Det är så oerhört förvirrande och fyllt av beslut i alla möjliga storlekar och betydelser men ändå älskar jag det. Jag är lycklig. För jag vet varför jag lever. Jag beslutar mig att alltid vara glad och tacksam. Eller ja, jag försöker i alla fall. Det är svårt, men jag tänker att jag tjänar mer på det än att gräva ner mig. Även fast det också har sin "skönhet". Hur som haver. Life - bring it on!
Dear Dairy | | Kommentera

broken vessels

Jag kan inte, jag bara kan inte, sluta tänka på livet. Sluta förundras över universums skapelse & mitt i allt, mitt i allt som händer. Krig. Kärlek. Död. Liv. Mitt i vänners och ovänners växande i sig själva. Mitt i väckelser över hela jorden och mitt i förlorade hem. Mitt i alla beslut som formar framtiden. Mitt i förstörelser av jorden. Mitt i alla räddningsförsök. Mitt i allt. Så finns jag. Lilla jag. Lilla jag som endast är en liten människa på denna jord som bara i mig själv tar upp 1 kvm när jag står upp. Jag finns mitt i denna kaotiska verklighet vi lever i. Och jag kan inte sluta fundera över varför. 
 
För mig har allt en mening. Den kan vara liten som stor i människo ögon men jag tror att den finns. Meningen dvs. Jag drömmer om att göra det yttersta jag kan. Jag drömmer om att fatta rätt beslut. Inte rätt beslut som ska leda mig till något stort, utan rätt beslut som ska leda mig till den smala vägen. Den som inte många gått på men den som är mest värd att se. Jag drömmer om ett liv utan dess like. 
 
& varje dag, är ett steg dit.
Dear Dairy | | Kommentera

never ending

Medans jag blickar ut mot det svenska landskapet på väg ner mot de södraste delarna utav Sverige bestämmer jag mig för att leka lite allmänt poetisk och djup. Jag är på väg mot två generationer äldre än mig och ska se till att få lite semester mellan mina miljontals (känns det som) jobbpass. Kommit in på Universitetet och livet rullar på. Helt vanligt. Jag ser därför fram emot dessa dagar i Skåne. Jag ser fram emot att ladda upp och börja om. Börja rätt. Titta på en predikan som jag inte hört på länge men som betytt så otroligt mycket och jag insåg att mitt fokus måste ändras. Tänk så otroligt skönt det är då att få åka ner till några av de vackraste delarna i Sverige och kunna göra det. För ingenting annat finns i min omgivning som säger åt mig att göra något helt annat. 
 
& till något helt annat så är klockan snart 17... Jag har suttit på detta tåg i snart 3tim & tills jag nått min slutdestination är det 2 och en halv timme kvar. Vad ska jag göra tills dess? Ingen aning. Mitt internet användade har tagit slut på SJ så jag surfar med begränsad hastighet som är hur segt som helst och samma visa gäller även min mobil... Hm...  Kissnödig är jag också men vågar inte lämna mina saker... 
Dear Dairy | | Kommentera
Upp