that feeling.

Nu kommer ett sånt där enomt onödigt inlägg men känslan att bli klar med sin hemtenta två dagar innan den ska in och känslan av att bila igenom en bit av USA med en av ens favorit människor, dessa känslor, är helt oslagbara! Känns samtidigt sjukt konstigt att jag blev klar med tentan så långt innan den skulle in? haha. Och jag är samtidigt sjukt trött efter denna kaos bilresa men det var så värt det. För det var livet! Livet i sin form. 
 
Dear Dairy | | Kommentera

Vermont babe

Dagarna spenderas just nu i Vermont. Vackra vackra Vermont. Det är i slutet av hösten här så allt börjar tappa färg men än finns det färgbomber på dessa höga berg som omringar en konstant. Vattenfall och bäckar. Men istället för att traska runt på promenader med mina två favorit vovvisar Scoobie & Henry sitter jag med min eländiga hemtenta. Känns som att jag kör in huvudet väggen för jag har verkligen ingen aning om hur jag ska börja eller skriva. Jag måste bli klar idag för imorgon kommer hela dagen spenderas med att bila tillbaka till Massachusetts och på kvällen måste jag skicka in det. Så YAY på livet. Ikväll så ska vi även ha en liten släkt middag med Sibby&Brian + Kathy&Mike och käka ännu mer glass än vad jag redan gjort. Men vad gör man inte när frysen är full med ben&jerrys? Höhöh.
 
Allt är så vardag här. Inget speciellt händer men jag är helt förälskad. Jag är så lycklig. Jag är så otroligt tacksam över min släkt, att de är som de är. Att de är så loving & caring. Jag är bara så enomrt tacksam över denna resa. Som sagt, inget extremt eller speciellt händer utan det är vardagen bara. & jag vill leva i denna vardag. Leva bland alla dessa sköna människor och bara vara en bilresa bort från min släkt. 
 
Dear Dairy | | Kommentera

feels like home

Tänkte skriva ett sånt där jätte onödigt tråkigt inlägg där jag berättar om min dag. Så here it goes, brace yourself!
Jag befinner mig atm i USA och har det helt sjukt bra. Nummer ett så är det mycket varmare här så folk går liksom runt i shorts och t-shirt, vilket känns jätte konstigt med tanke på att det snart är november... Sen så är alla människor helt underbara. Jag känner mig som hemma. And I love it. Just nu känner jag inget behov av att åka hem. 
 
 
Så, that was it. Enjoy!
Dear Dairy | | Kommentera
Upp