i can see it coming,

"Satt precis och kollade på mina videosar jag gjorde inför halvåret i australien med ywam där jag berättade kort vad jag skulle göra där etc. och jag kände knappt igen mig själv. Var det där jag? För ett år och två månader sen... Hjälp. Jag ska inte ta upp samma visa där jag tjatar om att så mycket har hänt och så mycket händer på ett år blablabla. Jag nöjer mig med att säga att det var konstigt att se dom videosarna men samtidigt fyllde det mig med en glädje för jag hade ingen aning om vad som låg framför och när jag sa att det var det största äventyret jag skulle på hittills hade jag verkligen ingen aning (obviously) om vad som låg framför. Fina minnen. & tänk att jag ska dit igen! saay whaaaat tänker du säkert nu. & yes så var det. Imorgon lyfter planet ännu en gång mot mitt älskade hjärte-land; australien! Det är ett mirakel & en gåva att jag får åka dit igen. Som många av er vet så har jag bara jobbat extra och inte alls haft möjlighet att kunna spara pengar men GUD ÄR GOD. Jag får åka dit i alla fall. I två veckor. Det ska bli så kul, skönt och behövligt. Att få en paus. Ta nytt andetag och när jag kommer hem är det bara några dagar innan jag börjar på mitt nya jobb. Jag gråter lite bara jag tänker på det här. Hur fint det är att jag får åka igen. "
 
Loggade in på blogg.se efter en lång tid (mindes inte sist jag var inloggad) och upp kom denna text. Jag skrev den precis innan jag drog igen. Det passade så fint att just denna ofärdiga text dök upp för idag har jag varit hemma & sist jag var det en hel dag var då jag skrev detta inlägg typ. Jag har jobbat nästan varenda vaken stund av mina senaste tre - fyra veckor känns det som och de lediga stunderna jag haft så har de snabbt blivit uppbokade med att träffa vänner och familj. Så idag har jag alltså varit hemma, ensam också vilket är ett plus, och jag har reflekterat. Städat mest har jag gjort samt bakat. Men jag har reflekterat en massa med. På det här året & på mitt liv. Tvåtusensexton är snart slut så jag tänkte att jag minsann ska reflektera nu. Och så kommer denna lilla text upp. Kändes lite fint. 
 
Något jag undrat över är om man faktiskt kan känna genuin glädje över något men samtidigt gråta över exakt samma sak för att det smärtar? Kan man känna båda känslorna samtidigt över samma sak?
Dear Dairy | | Kommentera
Upp